225.000 USD SÖZLEŞME DIŞI HARCAMA YAPAN KARAMAN’A MAHSUPLAŞMA TEKLİFİ.

Çaykur Rizespor ; Eski Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman Kulübümüze 2. kez haciz işlemi uygulaması başlatmıştır. 13 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen ilk haciz işleminin ardından 2. haciz işlemi TFF üzerinden gerçekleştirilmiş olup Kulübümüzün Hikmet Karaman’a gönderdiği her iki görüşme talebine de aldığı cevap haciz işlemi olmuştur.
Bu haber 2018-05-25 23:36:29 eklenmiş ve 733 kez görüntülenmiştir.

Son haciz işlemi öncesi Hikmet Karaman’dan görüşme talep edilmiş ve kendisine, sözleşme dışı yapılan 225.000 USD tutarındaki harcamanın alacağından düşülerek kalan miktar için ödeme planı teklif edilmiş, “yurtdışı dönüşü görüşelim” cevabı alınmıştır. 

Kulübümüzün Hikmet Karaman’dan talebi, Çaykur Rizespor’da görev yaptığı süre içerisinde sözleşmesinde yer almadığı halde yaptığı 225.000 USD tutarında ki harcamanın kalan alacağından düşülmesidir. 

Muhasebe kayıtlarının incelenmesi sonucu ortaya çıkan, Hikmet Karaman’ın yaptığı sözleşme dışı harcamalar şu şekildedir.

  1. Ailesinin bireysel uçak ve tatil giderleri toplamı = 329.787 TL.
  2. Rizespor mağazası ve Nike’tan kulüp ürünleri dışında alınan ürünler = 86.540TL  
  3. Çeyrek Final primi olarak 50.000 EURO’nun mükerrer ödenmesi = 260.000 TL.



Kulübümüz, Hikmet Karaman’a kalan ödemelerini tamamlamak için yapılan fazla harcamanın mahsuplaşmasını beklemekte, 225 bin USD tutarında ki mahsuplaşma sonrası kalan borç en kısa sürede ödenecektir. 

Çaykur Rizespor Kulübü, Hikmet Karaman’a yaklaşık 3 yıl boyunca yaptığı görev karşılığında 3 milyon 496 bin 510 USDücret ödemiş, kalan 300 bin USD ve 79 bin 214 EURO için 4 ayrı çek vermişti. 26 Ocak 2018 tarihinde kendisine iadeli taahhütlü olarak gönderilen mektupta çek tarihlerinin ötelenmesi talep edilmiş fakat kendisi cevap vermek yerine haciz işlemi başlatmıştı. Değişik dönemlerde Rizespor’da görev yapan Hikmet Karaman’ın farklı platformlarda dile getirdiği Rize sevgisi ve tutkusu, öteleme talebimiz müspet karşılanır görüşünü oluşturmuş fakat haciz işlemleri gerçeğin anlaşılmasını sağlamıştır. 

Yönetim Kurulumuz yaşanan bu gelişme üzerine kulüp haklarını korumak amacıyla muhasebe kayıtlarını ve Hikmet Karaman döneminde yapılan çalışmaları detaylıca incelemeye almış ve elde edilecek sonucu kamuoyu ile paylaşma kararı almıştır. 

  

Kamuoyunun takdirlerine saygıyla duyurulur. 

ETİKETLER : Çaykur Rizespor Hikmet Karaman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur