Rizesporlu Saymak'tan Taraftara çağrı...

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Spor Tesisleri`nde gerçekleşen antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili ekibin yeni transferi Mustafa Saymak, Giresunspor maçında istenilen oyunu oynayamadıklarını fakat Kasımpaşa maçına takımın hazır olduğunu dile getirdi.
Bu haber 2018-08-08 16:03:41 eklenmiş ve 1406 kez görüntülenmiştir.

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Spor Tesisleri`nde gerçekleşen antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili ekibin yeni transferi Mustafa Saymak,Kasımpaşa maçına takımın hazır olduğunu dile getirdi. 

Saymak, "Hedeflerimiz büyük, takım olarak hazırız. Biraz eksik başladık kamplara ama şu anda takım oturdu diye düşünüyorum. Belki bir iki tane daha transfer gelir gelmez, sıkıntı yok bizim için. Yani Kasımpaşa maçına hazırız. Belki en son oynadığımız Giresunspor maçında o etkiyi vermedik takım olarak, istediğimiz maçı oynayamadık ama Cumartesi oynanacak maça herkes emin olsun hazırız, bomba gibi çıkacağız" dedi.

Taraftara çağrıda bulunan Mustafa Saymak, taraftarın stadı doldurmasıyla oynanan futbolun daha güzel olabileceğini dile getirerek, "Taraftarları maça bekliyoruz. Burada duyduğum kadarıyla fazla stat dolmuyormuş. Benim açımdan çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Statlar dolsun, bize destek olsunlar. Statlarda bizim göstereceğimiz performansa taraftarların da etkisi olacak tabii. Seyirciler stada gelirse daha iyi bir maç olacağından eminim" şeklinde konuştu.

ETİKETLER : çaykur Rizespor a s d c r g t y u ı o p ğ üğ ç ö k j hn b cd
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur