Güneysu’da Rıfat Özer’in Aday adaylığı Sevinçle karşılandı…

Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti dan Güneysu’da Aday adayı olan Rıfat özer, Güneysu’da ’çok sevilir ve iş bitirici olarak tanınması Güneys'ulular tarafından Özerin aday adaylığı memnuniyet ve sevinçle karşılandı.
Bu haber 2018-11-10 21:33:14 eklenmiş ve 1838 kez görüntülenmiştir.

M.AK

Özelhaber

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde  AK Parti dan Güneysu’da Aday adayı olan Rıfat özer, Güneysu’da ’çok sevilir ve iş bitirici olarak tanınması Güneysulular tarafından  Özerin aday adaylığı memnuiyet ve sevinçle karşılandı.

Güneysu’da yaptığımız Kulis çalışmalarında Rıfat Özerin Aday Adaylığına Güneysu çok sıcak baktığı ortaya çıktı.

 Rıfat Özer’in Güneysu’da esnaf olması Özer'in aday adaylığını Güneysu  esnafının ekseriyeti destekliyor ve memnuniyetle karşıladılar.

Rıfat Özer Güneysuspor Başkanı olması Gençler üzerinde büyük bir sempatisi olduğu aşikârdır.

Bu günlerde Güneysu’da Esnaf, Kahve  Ahalisi ve vatandaşların ekseriyetinden  hep bu sözü duyarsın, Rıfat Özer  Güneysu Belediye Başkan adayı olursa tam destek vereceklerini söylüyorlar.

Vatandaşlar  Özer’in Güneysu’dan aday adayı olması tesadüf olmadığını,veya birilerinin gözüne girmek veya laf olsun torba dolsun ileride işimize yarar diye aday adayı olmamıştır.

Gel ki bu düşünceyle aday adayı olan  olmaz  Kanaat’ında olduklarını söyledikten sonra  şu ifadelerle devam  edildi.

Rıfat özer Güneysu ya hizmet yapmak için, Sayın Cumhurbaşkanımızın ilçesi olması nedeniyle Güneysu'ya karşın sempatinin artırılması ve Güneysu’ya  daha fazla hizmet almak için aday adayı olmuştur. Kanaatine olduklarını söyleyen  vatandaşlar şöyle devam ettiler,

Rıfat Özer Güneysu da Çok sevilen ve iş bitirici yani verilen görevin hakkını hakkıyla  veren bir kişiliğe sahip bir kardeşimizdir, önün için Özer Güneysu Belediye Başkanı olursa, Güneysulu çok daha fazla hizmet alır, kanaatindeyiz ve Özer Şayet AK Parti Güneysu ilçe Belediye  Başkan adayı olursa  Bizlerde hem seçimde hem de seçildikten sonra her daim yanında olacağız,  Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Diyen vatandaşlar şöyle devam ettiler,

 Bizi düşündüren nokta ise Müracaat yapan adaylar arasından tercih edenler, yani aday adaylar arasından adayı seçecek olanlara sesleniyoruz, Rıfat Özer'in adaylığını değerlendirin bu bir fırsattır. Güneysu kazansın, İnşallah O cünun bu cünun  adayı değil  de Gönüllerin adayı Rıfat özeri seçerler de  Güneysu yeni bir vizyonla yönetilir, inşallah  diyerek Güneysu'dan AK Parti den aday adayı olan diğer adaylara da, Başarılar dileyerek onlarda bizim komşularımızdır Hiç kimseyi kırmamak lazım şeklinde konuştular.

 

 

 

ETİKETLER : Rıfat Özer AK Parti Güneysui belediye başkanı a d e r w s a z x c v b n m k l ı o p ğ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur