Minik Kalpler Okul-Kulüp` Projesi Yeniden Başladı


Bu haber 2018-11-20 20:59:34 eklenmiş ve 836 kez görüntülenmiştir.

Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına geçtiğimiz yıl start alan Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından ilk olarak İkizdere Merkez İlk ve Orta öğretim okulunda uygulandı. Projeye desteğiyle bilinen ve geçtiğimiz haftalarda aramızdan ayrılan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın ismi verildi.

Bu yıl yeniden hayata geçirilen Proje ilk olarak İkizdere İlk ve Orta Öğretim kurumundan start aldı. Alt yapı yöneticilerimiz Serkan Karavin ve Sadullah Köse’nin katılımlarıyla yüzlerce öğrenciye öncelikle forma dağıtılırken ardından okulda bulunan yetenekli öğrencilerin seçimi için turnuva maçları yapıldı.

Bu yıl yeniden start alan Proje için konuşma yapan Altyapı Yöneticisi Serkan Karavin “Öncelikle Bize bu projede çok büyük destekleri olan ve emeği fazlasıyla bize yansımız olan ama aramızdan ayrılan Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Hamdi Yılmaz tekrar rahmetle anıyoruz. .Amacımız sporu geniş kitlelere yaymak, çocukları futbolla tanıştırmak, Çaykur Rizespor sevgisini aşılamak ve kulübümüze yetenek havuzu oluşturmaktır. Geçtiğimiz yıl başlanılan bu proje oldukça başarılı ilerliyor. Geçen yıl tüm Rize genelinde 100’un üstünde öğrencimizi lisanslı olarak kulübümüze kazandırdık. Bu yıl bu sayıyı daha da artırmak istiyoruz. Sadece hedefimiz bu değil tabii ki. Her öğrencimiz de her minik de bir formamız olması lazım. Onlara formamızı dağıtıyoruz. Onları şimdiden ufaktan bu renklere alıştırmak gerek. İnşallah başarılı bir şekilde projemiz sürecek ve faydasını önümüzdeki yıllarda göreceğiz ”diye konuştu.

ETİKETLER : Çay Kur Belediye Rize a s e d c r f b g y j k m o l ü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur