En az 5-6 Oyuncu Lazım...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk ara transferde en az 5-6 oyuncu alınması gerektiğini söyledi
Bu haber 2018-12-24 22:54:43 eklenmiş ve 769 kez görüntülenmiştir.

İlyas GÜR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kadro olarak yenilenmeye ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, "Özellikle savunmada sıkıntı yaşıyoruz ama çok fazla alternatifimiz yok. Bu nedenle değişikliğe gidemedik. Geçen maçta da çok hata yapmıştık, bu maçta da yaptık. Yeni oyuncular alacağız, takviye yapacağız. Defansa mutlaka 2 oyuncu transfer edeceğiz" dedi.

Okan Buruk, özellikle savunmadaki eksiklerini gördüklerini kaydederek, "Bu anlamda takviye yapıp, ikinci yarıya çok daha iyi başlamak istiyoruz. Çünkü şu anda açılmış bir puan farkı yok. Yapacağımız takviyelerle ikinci yarı ilk 6 haftada farkı kapatıp, lige ortak olmak istiyoruz. Şu anda elimizdeki kadro olarak buydu. En iyisini yapmaya çalıştık. Hedeflerimizden hiçbir sapma yok. Kaybettiğimiz için, puan durumundan dolayı çok üzüntülüyüz. Kadro olarak yenilenmeye ihtiyacımız var. Kadronun çok daha güçlü, çok daha alternatifli olması gerekiyor. Bunun için de bazı oyuncuları gönderip, yeni oyuncular alacağız." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk sezon başı yapılan kadro yapılanmasının yanlış kurulduğunu ifade ederek, “Alınan oyuncuların birçoğu henüz süper lig seviyesinde değiller. Bunların 3-4 tanesini başka takımlara kiralık gönderip pişirmemiz gerekir. Sezon boyunca yapılan bireysel hataların yetersizlikten kaynaklandığını futboldan anlayanlar görebilir” dedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk Başkan hasan Kartal ile hem geçen hafta hem de Trabzon maçına gitmeden iki kez alınacak transferler konusunda görüştüğünü kaydederek, “Başkanımıza takıma 5-6 oyuncunun transfer edilmesi gerektiğini söyledim. Süper lige kalabilmemiz için 2 stoper, 1bek, 2 kanat bir orta saha bir de forvet oyuncusunun gerekli olduğunu söyledim. Transferin en kısa sürede bitirilmesini istedim. Tabi kulüplerin ekonomik durumu ortada ancak süper ligde kalabilmek için bu oyuncular mutlaka alınmalıdır” dedi.

ETİKETLER : a s c f e r bn l ş p ğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur