Güneysulular Şimdi değilse ne zaman Takımına sahip çık…

Güneysu İlçe stadında Müthiş maç Rize Amatör 1. Ligi A grubunda mücadele eden 1 puan farkla lig birinciliğini sürdüren Güneysuspor'la lig ikincisi Madenli Belediyespor ligin 12. haftası maçında lig birinciliği için Güneysu ilçe stadında kapışarak kozlarını paylaşacak.
Bu haber 2020-01-08 03:06:09 eklenmiş ve 989 kez görüntülenmiştir.

 

Güneysu’muzun gururu Güneysuspor    1 puan farkla birinciliğini sürdürdüğü Rize Amatör 1. Ligi A grubunda  pazar günü oynayacağı   12. Haftası maçını  en yakın takipçisi, 30 puanla lig ikincisi  MADENLİ BELEDİYESPOR’la Güneysu ilçe stadında oynayacak.

 

Ligin en önemli maçı olarak tanımlanan 12. Hafta maçında Güneysuspor yenilirse Lig birinciliğini kaybedeceği,  veya  yenerse  en yakın takipçisine 4 puan fark atabileceği bir maç olması maçın önemini artırırken, maç Kıran kırana  oynanacak  olması , Güneysuspor seyircisi  Bu zor müsabakada  takımını yalnız bırakmayıp destek olacağı  beklenmektedir.

 

Güneysuspor  sahasında oynayacağı Ligin 12. Hafta maçı çok zor bir müsabaka olacağı her iki takımda kazanmak için bütün  kozlarını kullanacağı ve kıran kırana geçecek bir müsabaka olacak. olması bu zor maçta Güneysulu spor severlerin mutlaka Güneysuspor ‘a destek verecek ve  12. Adam görevini yerine getirmesi beklenirken  bütün  Güneysuspor taraftarı  yanına alacağı bir arkadaşıyla 12.01.2020 tarihin de Güneysu ilçe stadında  saat 13.00'da oynanacak GÜNEYSUSPOR  la  MADENLİ BELEDİYESPOR maçına giderek türbinleri doldurup takımına destek olması beklenmektedir.

ETİKETLER : Güneysuspor Madenli Belediyespor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur