Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ÇAYKUR'da Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı...

Çaykur Eski Genel Müdürü,eski DOKAP Başkanı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,Çay işletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine, 233 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 8. Maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3 Nolu maddeleri gereğince 24 Ocak 2020 tarihinde yeniden atandı
Bu haber 2020-01-26 02:11:13 eklenmiş ve 2735 kez görüntülenmiştir.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ÇAYKUR'da Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı

2003 2011 yılları arasında da ÇAYKUR Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevinde bulunduktan sonra 7 yıl DOKAP Başkanlığını yapan Ekrem Yüce,25 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 2. kez Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim kurulu Başkanlığına getirilmiş,ancak kısa bir zaman sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığna aday gösterilmişti.

 

Yüce`nin de atandığı Çaykur Genel Müdürlüğü yönetim kurulu üyeleri, Genel müdür vekili Yusuf Ziya Alim ,Genel Müdür Yardımcısı Süleyman pınarbaş, İsmail Soba ve Ali Kemal Yıldız`dan oluşuyor.

Çaykur genel müdürlüğü vekilliği görevini yürüten Yusuf Ziya Alim`in bu göreve asaleten atanması için sosyal medya üzerinden Rize`de çeşitli kampanyalar yürütüldüğü şu günlerde  çaykurda boş bulunan yönetim kurulu üyeliğine eski genel müdür Ekrem Yüce`nin atanması Rize de büyük tepki ile karşılandı.
Rize de bir çok vatandaş bu göreve getirilecek bir çok Rize`li ismin olmasına rağmen Yüce`nin bu göreve getirilmesi kabül edilemez olarak değerlendirildi.

Ekrem Yüce `nin yeniden çaykur da görev alması akla Yüce`nin görev yaptığı dönemlerde çaykurun içinde bulunduğu durumunda gündeme gelmesine neden oldu.
Yüce görev yaptığı yıllarda 3 dönem hariç tüm dönemlerinde zarar ettirdiği özellikle çaykur işçilerinin sendikal haklarını baskıyla gasp ederek içilerin zorla sendika değiştirmesinin de mimarı olarak biliniyor.

Yüce ye milli piyango vurdu! 3 maaş birden alacak!

Çay işletmeleri genel müdürlüğü yönetim kurulu üyeliğine atanan Ekrem Yüce bu göreve atanmasıyla şimdi 3 maaş birden alacak.Bilindiği gibi Yüce çaykurdan emekli maaaşı ,Belediye başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden dolayı 3 maaş birden alacak.
Öte yandan Yüce`nin çaykur yönetim kurulu üyeliği görevinden alacağı  maaşı yoksullara dağıtacağı iddia edildi.

İşte Yüce`nin çaykur karnesi!!

ETİKETLER : Ekrem Yüce Çaykur yönetim kurulu üyesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur