Hazırlık kampını iyi geçirip lige hazır girmek istiyoruz...


Bu haber 2020-05-08 18:37:04 eklenmiş ve 329 kez görüntülenmiştir.

Çaykur Rizespor’ un orta sahadaki beyni Fernando Boldrin, koronavirüs nedeniyle günlerini evde geçirdiğini yeni yeni tesislere giderek çalışmalara başladıklarını ifade etti.

 

 İlyas GÜR

 

 Boldrin, Tescil edilen ligleri örnek gösteren genç oyuncu, ''Şu anda çok ekstra bir durum yaşıyoruz. Bu durum bizi psikolojik olarak düşürdü. Futbolcular bu duruma nasıl reaksyon verecek. Küme düşürülme olmaması daha mantıklı olur." dedi.

 

Boldrin futbola verilen Koronavirüs arasını Rize’ de evinde geçirdiğini kaydederek “Çok şükür iyiyiz. Her şey yolunda. Sosyal mesafeye dikkat ediyoruz ve evdeyiz. Zamanımızı evde geçirdik. Kulübümüzün verdiği antrenman programını elimizden geldiğince uyguladık. Biz korona başlar başlamaz test yaptık. Önceki günde tekrar testten geçtik. Hepimiz negatif çıktık. Şimdi tesislerde gruplar halinde çalışmalara devam ediyor” dedi

 

Liglerin durumuyla ilgili konuşan Fernando Boldrin, "Burada yorum bana düşmez ancak çok dikkat etmeliyiz. Bu virüsün bir aşısı ve ilacı yok. Tedbirlere uymazsak tekrardan yükselebilir. Sadece futbolcular için söylemiyorum. Sokaklar yavaş yavaş kalabalıklaşmaya başladı. Burada çok tedbirli olmalıyız. Yetkililerin uyarılarına uymalıyız ve mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalıyız. Futbolla alakalı yetkililer karar alacaktır. Biz bu karara uyacağız ve elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hazırlık kampını iyi geçirip lige hazır girmek istiyoruz."

 

Tescil edilen ligleri örnek gösteren Fernando Boldrin konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bazı ülkelerde ligler bitirildi. Ben bu liglerin oynanacağını düşünüyorum. Benim kişisel fikrim bana kalsın. Bu durumla alakalı yorum yapmam doğru olmaz ancak bence TFF ligleri oynatacak. Şu anda çok ekstra bir durum yaşıyoruz. Bu durum bizi psikolojik olarak düşürdü. Futbolcular bu duruma nasıl reaksyon verecek. Küme düşürülme olmaması daha mantıklı olur. Şu ana kadar maaş indirimiyle alakalı konuşmadık. Biz şanslı bir kulüpteyiz. Kulübümüz bize bir zorluk yaşatmadı. Kulüp bir teklifler gelirse oturur konuşuruz. Yönetimimiz bizi zor durumda bırakmıyor. Ödemelerimizi alıyoruz. Bu virüsten dolayı bütün sektörler zarara uğradı. Kulüp ilerleyen günlerde böyle bir taleple gelebilir." dedi

 

 

ETİKETLER : #çaykurRizespor #futbol
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur