Yılmaz Bal “Oyuncularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.


Bu haber 2020-06-08 20:17:46 eklenmiş ve 1646 kez görüntülenmiştir.

Yeşil-mavililerde Sportif Direktör Yılmaz Bal şanssızlıkları geride bırakıp gerçek Rizespor’u göstereceklerini söyledi

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, yeşil-mavililerde son durum hakkında  konuştu. Bal, takımda moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirterek, “Oyuncularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Şimdi sıra sahada bunun karşılığını almada. Umarız her şey yolunda gider ve geçtiğimiz sürede yaşadığımız şanssızlıkları yaşamadan kalan maçları tamamlayarak ligi bitiririz” diye konuştu. Kendi statlarında oynadıkları iki hazırlık maçının gayet güzel geçtiğini söyleyen Sportif Direktör Yılmaz Bal, “Takımın durumunda en sevindirici olay, çok şükür ne çalışan personelimizde ne de oyuncularımızda herhangi bir pozitif vakaya rastlanmaması. 110 kişiye yakın testler yapıldı. Çok şükür o konuda hiçbir sıkıntımız olmadı. Hasan Hoca ve doktorlarımız süreci çok iyi takip etti. Personelimiz, oyuncularımız çok duyarlı davrandı. Bizi en çok sevindiren olay da o oldu.” dedi.

OYUNCULARIMIZ BÜYÜK FEDAKÂRLIK YAPTI

Yabancı oyuncularının süreci Rize’de geçirmeyi tercih ettiklerine işaret eden Bal, “Hiç kimse gitmek istemedi. Sağ olsunlar Rize şehrini çok benimsediler. Özellikle yabancı oyuncularımızın aileleri yanlarında yok ve gurbetteler. İsmael Diomande, Garmash aileleri yanlarında değil, çocukları küçük ve aylardır onları görmüyorlar. Buna rağmen büyük fedakarlık yaparak Rize’de kaldılar. Hiç kimse şehri terk etmedi” diye konuştu.

ÇOK ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK

Ligin geride kalan haftalarında çok şanssızlıklar yaşadıklarını ve artık bunların geride kalmasını temenni ettiklerini söyleyen Bal şöyle konuştu: “Bu sezon gerek sakatlık gerek bir oyuncumuzun hastalanması bizi çok etkiledi. Transfer sezonu sona erdikten sonra iki as oyuncumuz Aminu Umar’ın sakatlanması, Abarhoun’un rahatsızlığı bize gerçekten zarar verdi. Bizim için büyük bir kayıp oldu. İki as oyuncudan yoksun oynamak da bizi oldukça etkiledi.”

CUMHURBAŞKANIMIZ ARADI

 Faslı oyuncu Mohamed Abarhoun’un yaşadığı hastalık sürecinde maddi-manevi her anlamda yanında olduklarını ve halen de olmaya devam ettiklerini dile getiren Bal, “Oyuncumuzun tedavisi devam ediyor. Kulübümüz her türlü maddi-manevi imkanı kendisine sağladı. Kendisini asla yalnız bırakmadık. Sağ olsun büyüklerimiz, kulübümüz ona her türlü desteği sağladı. Allah çoluk-çocuğuna bağışlasın. Çok temiz ve karakterli bir oyuncumuz. Sağ olsun sayın Cumhurbaşkanımız da kendisini arayarak konuştu. Manevi yönden hiç yalnız bırakılmadı. Herkes elinden geleni yapmaya çalıştı” ifadelerini kullandı. TEK

EKSİĞİMİZ TARAFTAR DESTEĞİ

Bal, takımın zihinsel ve fiziksel olarak maçlara hazır olduğunun da altını çizerek, “Şimdi bu çalışmalarımızın karşılığını sahada alma zamanı. Ancak talihsizlikler, şanssızlıklar yakamızı bırakırsa kalan 8 maç da istediğimiz gibi olur. Bunun yanında inanılma hakem hatalarından da çok puan kaybettik. Umarız kalan 8 maçta aynı şanssızlıkları yeniden yaşamayız. Tek eksiğimiz taraftarımız. Taraftarımızın olmasını ve bizi desteklemesini çok isterdik. Onların desteği ile Rizespor bambaşka bir hüviyet kazınıyor. Ancak biz ve oyuncularımız manevi olarak dışarıdan onların desteğini hissedeceğiz inşallah ve hep birlikte de bunun altından kalkarız.” dedi.

KAFA KARIŞTIRMAYA GEREK YOK

Bal, oyuncularının tamamen lige ve dolayısıyla kalan maçlara odaklandığına vurgu yaparak, “Bu dönemde transfer haberleri ile kafa karıştırmaya gerek yok. Üstelik oldukça önemli diyebileceğimiz maçlar öncesinde bunlar sadece takımımıza zarar verecektir. Oyuncularımızın olumsuz etkilenmesini istemiyoruz. Bu yüzden de transferle alakalı olarak kulüp olarak çok fazla yorum yapmamaya özen gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : #çaykurrizespor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur