GÜÇLÜ YÖNETİM İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ...


Bu haber 2020-08-24 21:18:25 eklenmiş ve 1520 kez görüntülenmiştir.

Salarhaspor kulüp başkanı Bünyamin Arslan yaptığı açıklamada ; 2020-2021 sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Rize Salarhaspor’da hedefimiz Şehrimizi il dışında karakterli sporcu ahlakı öncü olan Bir ekiple temsil etmektir.

 

Hedefimiz profesyonel lige çıkmak ve Bölgemizi spor alanında yatırım getirtip Rize’mizin ve bölgemizin gençlerine yatırım yapmaktır, diyen kulüp başkanı Bünyamin Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Salarhaspor olarak ilk yılımızda BAL Ligi’nde mücadele ettik. Yönetim kurulu üyelerimiz maddi ve manevi olarak ciddi fedakârlıklar verdi. Bir çok işadamı salarhamıza destek oldular Çok yıprandık, yorulduk ama Gençlere olan sevdamız bitmedi. BAL Ligi’nde ilk yılımızda acemiydik,  küçük hatalar ile şampiyonluğu kaçırdık. Geride bıraktığımız yılda salarhamızı diğer illerde başarı ile temsil ettiğimizi ve tanıttığımıza inanıyoruz. Bu bile bizim için önemli bir noktadır. ”dedi.

 

Başkan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Önümüzdeki sezon geçmişten ders çıkartarak ince eleyip sık dokuyarak çok arzuladığımız 3.lig hedefini gerçekleştirmek istiyoruz. Şuanda Yaklaşık 10 kişilik bir yönetici ekibimiz var. Çalışmalarımız sürüyor. Güçlü bir yönetim oluşturmak gayreti içindeyiz. Büyüklerimizin ve Salarhalı iş insanlarının desteğine ihtiyacımız var. Salarha spor alanında tanıtılması için salarhalı İnsanlarımızın ellerinden geleni yapacağına inanıyorum.” dedi.

ETİKETLER : salarhaspor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur