İKTİDAR ARTIK MİLLETİN SESİNİ DUYMUYOR...


Bu haber 2021-01-01 00:22:27 eklenmiş ve 1387 kez görüntülenmiştir.
İYİ PARTİ FINDIKLI İLÇE BAŞKANI Soyhan Köseoğlu Yaptığı açıklamada : Şuan da mevcut iktidar partisinin temsilcileri olsun, iktidarı yönettiğini zanneden ortak olsun hiç biri ortada yok.
Zaten esnafın yanına gidecek yüzleri de kalmadı. Bir söyleseler bin laf işiteceklerini bildikleri için esnafın derdini dinleme gereğide duymuyorlar.

Milletimizi düşünen yok.
Esnafımız ve vatandaşlarımız kan ağlıyor şu an insanımız sadece yaşamak için mücadele ediyor.Evini bakmakla yükümlü olan aile bireyleri akşam evime nasıl bir ekmek götürürüm düşüncesindedir.Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Sıkıntı artık mutfağa kadar dayanmıştır, artık mutfakta tencere kaynamamaktadır.
 
Bugün faturalar can yakıyor. Elektrik faturasının ağırlığı yetmiyormuş gibi peşine o faturanın içinde bir çok şey daha ekliyorlar. Elektirik firmalarının ağırlama gezi giderlerini bile vatandaşa ödetmeye çalışıyorlar. Doğal gaz dersen ayrı bir facia. Doğalgaz boru hattı bizim ülkemizden Avrupa’ya gidiyor ama Avrupa bizim yarı fiyatımıza kullanıyor. Yazın yapılan zamların farkı yeni yeni hissedilmeye başladı. Havaların sıcak gitmesine rağmen faturalar hala yüksek geliyor. 
 
Şu ana kadar gördüğümüz iktidarın nimetlerinden faydalananların dışında hangi siyasi partiye oy verirse versin Türkiye’nin birçok ilinde milletimiz çok sıkıntılı bir süreç geçirmektedir. Dün ölümüne iktidar partisine destek verenler şimdilerde başları önlerinde mahcup gezmektedirler. Bugün Anadolu’yu karış karış gezen korkusuz liderimiz Sayın Meral Akşener her gittiği yerde bu durumu görmektedir.Vatandaşa kuru ekmeği reva görenlerin kendileri saraylarda yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.
Gün gelecek Türk Milletinin önüne sandık geldiğinde bunun hesabını mutlaka soracaktır. 

İnsanlar artık intihara kalkışmaya başladı.
Rize'de pek görülmeyen olaylarla karşı karşıya geliyoruz.Vatandaş geçinemediğinden dolayı intihar edeceğini soyliyerek Rize meydanında bir binanın çatısından atlamaya çalışıyordu.Bunun sorumlusu tabiki ülkeyi yönetenlerdir.Bu ülkeyi yönetmeye talip olanlar vatandaşın derdinede talip olacak vatandaşın dertlerini dinleyip çözüm üretecek yoksa vatandaşın oyunu aldıktan sonra ortadan kayıp olmayacaktır.
Esnafın çifçinin temsilcileri ortada yoklar.
Rize'nin Sanayı ve Ticaret Odası Rize'nin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Rizenin Ziraat Odası birleşin ve üyeleriniz için esnafınız için çifçiniz için milletiniz için sesinizi yükseltin belki sizin sesinizi duyan iktidar olur çünkü artık siyasi partileri iktidar dinlemiyor siyasi partilerin veya muhalefetin muhalefet yaptığını düşünerek  eleştirileri göz önüne almıyor belki sizin sesinizi duyarlar ve milletin derdine derman olmuş olursunuz.Sizde dersenizki biz kötü olmayalım sesimizi çıkarmayalım  oda sizin bileceğiniz birşey ozamanda zor durumda olan Türk milletinin Rizelinin ahı üstünüzde kalır.

ETİKETLER : iyi parti fındıklı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur