ÇAYKUR RİZESPOR'A MORAL ZİYARETİ...


Bu haber 2021-03-11 17:36:03 eklenmiş ve 1051 kez görüntülenmiştir.

Rize Valisi Kemal Çeber, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası 13 Mart Cumartesi günü Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor takımını ziyaret ederek başarılar diledi.

Vali Çeber’e gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Belediye Başkan Vekili, İl Genel Meclisi Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü, Oda ve Borsa Başkanları, Kurum Müdürleri ve STK temsilcileri de eşlik etti.

Çaykur Didi Stadı'na Çaykur Rizespor yöneticileri, teknik kadro ve futbolcularla bir süre sohbet ederek tüm Rize’nin her zaman Rizespor’un yanında olduğunu vurgulayan Vali Çeber ; ”Öncelikle Bülent Uygun hocamıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bülent hoca takımın başına geçmesiyle Rize'de yeni bir enerji yarattı. Bu yeni enerji ile yeni bir sayfa açacağımızı düşünüyoruz.

Bizler Çaykur Rizepor’a her zaman çok güvendik. Bu güvenimizi hiçbir zaman boşa çıkarmadılar. Bu şehrin insanları statta tribünlerde olamasada her zaman gönülleri ile Rizespor’la birlikteler.

Buradaki her bir futbolcuyu tüm Rizeliler çok seviyor. Hepsinin çok kıymetli ve yetenekli futbolcular olduğunu biliyoruz. Şanssız bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Rizelilerin futbolculara ve yönetime olan güveninde ve inancında hiçbir azalma yok. Şanssız bir dönem yaşadığını varsayıyoruz. Rizeli insanlar zoru sever ve zoru başarmayı sever. Takımımız her sene bize bu zoru hissettiriyor, ondan sonra da gereğini yapıyor. Bu yıl da gereğini yapacağından hiç şüphemiz yok." İfadelerini kullandı..

Teknik direktör Bülent Uygun ise Vali Çeber ve beraberindekilerin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Kulüp Başkanı Hasan Kartal da, futbolculara seslenerek, "Bu şehri yönetenler bizle entegre oldu. Siz de kendi içinizde birbirinize iyi entegre olur, birbirinizi sever ve birlikte mücadele verirseniz bizim başarılı olamayacağımızı hiçbir şey yoktur. Biz bu işi beceririz. Çok daha iyi yerlerde oluruz. İçinde bulunduğumuz şartlarda mutlu ve huzurlu olursak ve başarı kendiliğinden gelir. " dedi.

Vali Çeber ve beraberindekiler yapılan konuşmaların ardından Çaykur Rizespor Yönetimi ile birlikte bir süre yapılan idmanı izledi. 

ETİKETLER : çaykur rizespor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur