Salarhaspor Başkanı Bünyamin Arslan 3.lig'e çıkmak istiyoruz...


Bu haber 2021-06-14 23:50:56 eklenmiş ve 348 kez görüntülenmiştir.
Salarhaspor Başkanı Bünyamin Arslan yaptığı yazılı açıklamada 3.lig'e çıkmak istiyoruz. dedi Aslan açıklamasına şöyle devam etti:
  “Sezon başında yönetim kurulu arkadaşlarımızın ve Özellikle Sporcularımızın büyük fedakarlıklarıyla iyi bir takım kurduk. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız 2. Maç itibariyle iyi bir başarı yakaladı. Lig’in 2’inci haftası itibariyle maç fazlasıyla da olsa lideriz. Zor bir deplasmandan 3 puanı 3 golle Aldık. Tüm oyuncu ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Kalan 2 maçımız var. Maç maç gidiyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak sezonu zirvede tamamlayarak 3. Lig’e çıkmak istiyoruz. Camia olarak şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Salarhaspor’un yeri buralar değil. Biz profesyonel liglerde mücadele etmek istiyoruz. Kademe kademe bu hedefimize de ulaşacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da taraftarımız, bizim yanımızda olsun. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Rize ve Salarha halkı olarak el ele vererek kulübümüzü hak ettiği üst liglere taşıyacağız”
 “HAK ETTİĞİMİZ YERDEYİZ”
 Sezon başında yeni bir takım kurduk 2 hafta boyunca oyuncularımız çok iyi bir performans ortaya koydu. Bundan sonra da devamı inşallah gelecek. Biz şuan lideriz yani hak ettiğimiz yerdeyiz. Sezon sonunda lider olmak istiyoruz. Play-Off’a kalarak oradan 3.lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Camia olarak daha da çok kenetlenerek hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi kalan 2 maçta da tribünleri doldurarak bizlere destek olmaya devam etsinler. dedi.

ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur