Rizespor kimsenin cebine sığmaz!


Bu haber 2021-12-25 14:23:38 eklenmiş ve 216 kez görüntülenmiştir.
Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan Rizespor kimsenin cebine sığmaz! Başlıklı yazılı açıklamada ;  Rizespor tribünlerinde kendi parasıyla para verip kombine alan hiçbir taraftarın kombinesi iptal edilmemiştir. Kombinesi iptal edilen taraftarlar kendilerini kulübün üstünde gören ve kulübü birilerinin cebine sığdırmak için uğraşan bir guruptur. denildi.
 
Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı  açıklamamanın tamamı şöyle ; 26 Haziran 2021 tarihinde Çaykur Rizespor delegelerinin teveccühleri ile göreve gelen Tahir Kıran ve çalışma arkadaşları daha ilk günden kolları sıvayarak güçlü ve başarılı bir kulübün temellerini atmak için çalışmaya başladı. 
 Nitekim Başkanımız Tahir Kıran’ın kongrede yaptığı konuşmada altını çizerek vurguladığı bir söz kulübün mottosu haline geldi: 
 
 Rizespor kimsenin cebine sığmaz!
 Yönetimimiz işte bu düsturla hareket ederek geçmişten gelen bazı alışkanlıkları sonlandırmaya ve her konuda gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ediyor.
 Yönetimimizin göreve gelmesiyle birlikte taraftarlarımızın sorunlarını dinlemek üzere taraftar buluşmaları organize edildi. Bu buluşmalarda alınan en önemli geri dönüş, ailelerin taraftar guruplarından bazılarının çocuklarını olumsuz yönde etkilediği konusunda şikâyetleri ve rahatsızlıkları oldu. Sıkıntılarını ve endişelerini dile getiren aileler, özellikle bazı taraftar guruplarının illegal oluşumlar çerçevesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklar başta olmak üzere, yasadışı ortamlara çektiği iddialarında bulundular.
 Bunun üzerine bu oluşumların düzeltilmesi, düzenlenmesi ve daha steril hale getirilmesi için bir takım çalışmalarda bulunuldu. Çok radikal önlemler ve tedbirler alındı.
 Taraftar ilişkilerinin koordineli yürümesi ve yukarıdaki bahsettiğimiz rahatsızlıkların giderilmesi adına bir yönetim kurulu üyemiz görevlendirildi.
 Ancak önceki gün kombineleri iptal edilen taraftar gurubunun sözde lideri, yapılan bu çalışmalardan oldukça rahatsız oldu. Kulübümüzün bu iş için görevlendirdiği yöneticiyi tanımayacaklarını ve kulüple birlikte hareket etmeyeceklerini açıkça belirtti.
 Bu gurup bununla da kalmayıp, ismi tespit edilen bazı kişilerden para alarak, çok kritik bir maçımızda yönetimimize hakaret içeren ve istifaya davet eden tezahüratlar yaptı.
 Tüm bunlar olurken dahi yönetimimiz bu taraftar gurubunu kazanmak için çok ciddi ve büyük uğraşı içinde oldu.
 Öncelikle su belirtmek isteriz ki Rizespor tribünlerinde kendi parasıyla para verip kombine alan hiçbir taraftarın kombinesi iptal edilmemiştir. Kombinesi iptal edilen taraftarlar kendilerini kulübün üstünde gören ve kulübü birilerinin cebine sığdırmak için uğraşan bir guruptur.
 Bu güruhun pankartları kaldırılarak bir kısmı stadımızın deposuna konulurken, bir kısmı da kendilerine teslim edilmiştir. Pankartların çöpe atıldığı iddiaları gerçeği yansıtmadığı gibi, bu konuyla ilgili güvenlik kameralarının kaydı mevcuttur. Kendi kişisel çıkarları için kulübümüze zarar vermekten kaçınmayan ve taraftarlıkla ilgisi olmayan bu kişilerin kulüpten uzak tutulması konusunda her türlü tedbir alınacaktır.
 Kulübümüz her daim taraftarımızın yanındadır. Hiçbir çıkar gözetmeden yeşil mavi renklere gönül vermiş, kar, yağmur, çamur demeden takımını destekleyen taraftarlarımız kulübümüzün mihenk taşı ve baş tacıdır. 
 Son olarak bir kez daha yüksek sesle belirtmek isteriz ki: Rizespor kimsenin cebine sığmaz!
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur