Atmaca`nın Hedefine 2 Rizeli Var!

TFF 1. Lige düşen Ç.Rizespor transfer çalışmalarına başladı.
Bu haber 2017-06-10 00:11:16 eklenmiş ve 899 kez görüntülenmiştir.

Asist Fakiri orta Saha

Çaykur Rizespor’un orta sahası asist fakiri çıktı.

Bu bölgede görev alan Robin Yalçın, Marwane Sadane, Petrucci, Jantscher, Nosa ve Recep lig boyunca 3. Bölgeye fazla katkı vermedikleri gözlendi. Toplamda 6 oyuncunun 4 gol asisti yaparken, yeşil – mavili takımda en çok asisti ise Özgür Çek ve Süleyman Koç’un yaptırdığı öğrenildi.

İki Rizeli Geliyor!

Süper ligden düşen Çaykur Rizespor, önümüzde ki sezonun kadrosunu oluşturma adına iki Rizeli oyuncu ile temasa geçti.

Süper ligin son maçında Rize’de sahaya çıkan Alanyaspor’un savunma oyuncusu Birol Parlak ve eski Rizeli oyuncu Cenk Ahmet Alkılıç, yeni sezonda memleketlerinin takımının formasını giyecekler.

Süper ligde Aytemiz Alanyaspor takımında fazla forma şansı bulamayan iki oyuncu ile önümüzde ki hafta resmi sözleşme imzalanacağı seslendirildi.

Gözler Denizli’ye Çevrildi!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ın sözleşmesi sona ermesi ardından gözler Eskişehirspor’dan ayrılan Mustafa Denizli’ye çevrildi.

Yeşil – mavili takımı süper lige çıkaran deneyimli teknik adamın yeniden Rizespor’u çalıştırmak istemesi ardından önümüzdeki hafta Başkan Kalkavan ve Denizli İstanbul’da bir araya geleceği öğrenildi.

Sağlam bir kadro ile TFF 1.ligde Şampiyon olarak yeniden Süper lige çıkmayı hedefleyen yeşil – mavili yönetimde bu konuda Başkana tam destek vererek ;” Mustafa hoca bizi Şampiyon yapan hoca. Rize’de de çok seviliyor. Taraftarın gönlünü almak için Denizli ile çalışmamız gerekiyor. Zaten bu ligi de iyi bilen bir hoca” dedikleri öğrenildi.

Baş Döndüren Teklif!

Çaykur Rizespor’un genç file bekçisi Gökhan Akkan’a Süper lig takımlarının yaptığı teklifler baş döndürmeye başladı.

Dıallo’dan eldivenleri aldıktan sonra kalesinde devleşmeye başlayan Gökhan için Medipol Başkaşehir takımını kesenin ağzını sonuna kadar açarak Rizespor kulübüne 2 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli ve kaleci Ufuk’u teklif ettikleri öğrenildi.

Süper ligin yeni takımı Göztepe’nin de kaleci Gökhan’ı ısrarla istediği gelen bilgiler arasında yer alırken, Çaykur Rizespor yönetimi sözleşmesi devam eden genç Milli kaleci Gökhan’ı kesinlikle bırakmayacağı seslendirildi.

Yılın Golü Saadane’den!

Çaykur Rizesporlu taraftarların yılın golü için yaptıkları anketten Faslı oyuncu Marwane Saaadane çıktı.

Sosyal medya üzerinden yapılan anket sonunda Faslı oyuncunun Adanaspor deplasman maçında yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest atıştan gelen gol yılın golü olarak seçildi.

Ankette yer alan diğer goller ise Jantscher’in Adanaspor maçında ve Özgür Çek’in G.Saray’a karşı attığı frikik goller 2. Ve 3. Sırada yer aldılar.

Taraftarsız Bu Kadar Olur!

Çaykur Rizespor’da sezon boyunca taraftar sayısı 2 bin ortalamayı geçmedi.

Lig ve kupa maçı ortalaması olarak iki bin kişiye oynayan yeşil – mavili takım evinde oynadığı dört büyükler maçında bile stadı tam olarak doldurmayı başaramamıştı.

Son hafta Alanyaspor maçında taraftarının desteği altında mücadele veren Rizespor, bu zorlu maçtan 1 – 0 galip ayrılmayı bilmiş fakat Bursaspor’un Trabzon’da galip gelmesi sonrası bir alt lige düşme üzüntüsünü yaşamıştı.

 

http://www.rizehaber.org/Haber/Atmacanin-Hedefine-2-Rizeli-Var-8149.html

ETİKETLER : Çaykur Rizespor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur