ALO 147; PERFORMANS ZAYIF!!!

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU, Türk Eğitim-Sen’in performans değerlendirmesine karşı bugün gerçekleştirdiği Alo 147 etkinliğine katılan bütün öğretmenlerimize teşekkür etti.
Bu haber 2018-03-30 18:34:41 eklenmiş ve 611 kez görüntülenmiştir.

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU, Türk Eğitim-Sen’in performans değerlendirmesine karşı bugün gerçekleştirdiği Alo 147 etkinliğine katılan bütün öğretmenlerimize teşekkür etti.

Ayrıca, performans sisteminin birçok sorunu da beraberinde getirecek olduğuna dikkat çeken Köseoğlu, “Yandaş yöneticilerin, velilerin değerlendirmesi ya da performans puanlarının, kariyer basamaklarıyla, ücretlerle, yönetici atamalarıyla ilişkilendirilmesi sorun değil mi? Çalışma barışının bozulacak olması dert değil mi?” dedi.

Köseoğlu açıklamasında şunları kaydetti:

“Sendikamızın performans değerlendirmesine karşı bugün gerçekleştirdiği Alo 147 etkinliğine meslektaşlarımızın katılımı yüksek düzeydeydi. Meselesine sahip çıkan tüm öğretmenlerimize, destek verenlere teşekkür ediyorum.

Ancak MEB’e gelen telefonlara cevap veren bazı operatörlerin "Öğrencilerin öğretmenleri denetleyeceği performans sistemine karşıyım" beyanını yazdırmaları manidardır. Ne yani taslaktaki tek sorun bu mu?

Yandaş yöneticilerin, velilerin değerlendirmesi ya da performans puanlarının, kariyer basamaklarıyla, ücretlerle, yönetici atamalarıyla ilişkilendirilmesi sorun değil mi? Çalışma barışının bozulacak olması dert değil mi?

Mesleki Yeterlik sınavının gereksizliğini görmezden mi gelelim.Tecrübeyi sınavla mı ölçeceksiniz? 20 yıllık uzman doktorları yeniden TUS’a sokun bakalım, ne tepki alacaksınız. İşte öyle bir şey...

Ucube Performans Değerlendirme sisteminin, öğretmene yönelik bir psikolojik şiddet aracı olacağını ve öğretmenin itibarını rencide edeceğini söylemeyelim mi? “Öğretmenin itibarı MEB’in namusudur. Sahip çıkın!” çağrısında bulunmayalım mı?”

ETİKETLER : Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur