Rize'de Polis haftası Etkinliğinde evlenme teklifi...

Rize Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan komiser yardımcısı Eren Kara, kendisi gibi emniyet mensubu kız arkadaşına, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan futbol maçının ardından evlilik teklifinde bulundu.
Bu haber 2018-04-10 16:13:42 eklenmiş ve 733 kez görüntülenmiştir.

31 yaşındaki Eren Kara, Ardeşen İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Canan Koçak'a, sürpriz evlenme teklifinde bulunmak için İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'den yardım istedi.

Verdi'nin desteğiyle Canan Koçak'a, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları ile basın çalışanları arasında Rize Yeni, Şehir Stadı'nda yapılacak futbol maçı için görev yazıldı.

Ardeşen'den Rize'ye gelen Koçak, maçta görevli tek kadın polis memuru olmasına şaşırsa da kendisine verilen görevi yerine getirdi.

Karşılaşmanın ardından her iki takım oyuncularına baklava ikramı yapıldığı sırada çevik kuvvet ekipleri, üzerinde Canan Koçak'ın fotoğrafının da bulunduğu "Bu canın cananı olup benimle evlenir misin?" yazılı pankart açtı.

Diz çökerek cebinden çıkardığı yüzükle Koçak'a evlilik teklifinde bulunan Eren Kara'ya, meslektaşları alkışlarla destek verdi. Canan Koçak, kısa bir şaşkınlığın ardından teklifi kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, gazetecilere yaptığı açıklamada, aile bütünlüğünün kurulması için hazırlanan sürprize kendilerinin de destek olma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kendisine böyle bir düşünceyle gelindiğinde olumlu karşıladığını ifade eden Verdi, "İnşallah düğününü de yaparız hep birlikte. Aile saadetlerini görürüz." dedi.

Eren Kara ise evlilik teklifini Spor Toto 1. Lig'de dün oynanan Çaykur Rizespor-Eskişehirspor maçında yapmayı düşündüğünü ancak imkan bulamadığı için Polis Haftası etkinliğinde gerçekleştirdiğini belirterek, "Emniyet Müdürümüz bu konuda bize yardımcı oldu. Herkes bu sürprizin gerçekleşmesi için çok çabaladı. Mutluluğumuza ortak olanlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Canan Koçak da böyle bir şeyi hiç beklemediğini kaydederek, "Tek bayan olarak beni görevli çağırmışlardı. Tek bayan olduğum için biraz düşünmüştüm ama böyle bir sürpriz beklemiyordum. Herkese, eşime de çok teşekkür ediyorum. Benim için çok farklı bir sürpriz oldu." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SOSYALMEDYA

ETİKETLER : Rize Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Eren Kara
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur