CHP'li 15 Milletvekili İYİ Partiye geçti...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay TBMM’de düzenledikleri basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: Demokrasi bizim için değil herkes için, Cumhuriyet Halk Partisinin anlayışı budur, bunun için de “Herkes için CHP” deriz biz. Bu sebeple demokrasinin kazanması için, yargının bu siyasi tasarrufunun ortadan kaldırılması için siyasi değil ama demokratik bir tasarrufla Cumhuriyet Halk Partisine mensup biraz sonra isimlerini sayacağım 15 Sayın Milletvekili partimizden bugün istifa ettiler ve İYİ Partiye katıldılar.
Bu haber 2018-04-22 23:16:17 eklenmiş ve 820 kez görüntülenmiştir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay TBMM’de düzenledikleri basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: Demokrasi bizim için değil herkes için, Cumhuriyet Halk Partisinin anlayışı budur, bunun için de “Herkes için CHP” deriz biz.

Bu sebeple demokrasinin kazanması için, yargının bu siyasi tasarrufunun ortadan kaldırılması için siyasi değil ama demokratik bir tasarrufla Cumhuriyet Halk Partisine mensup biraz sonra isimlerini sayacağım 15 Sayın Milletvekili partimizden bugün istifa ettiler ve İYİ Partiye katıldılar.

Bu milletvekillerimiz;Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, Amasya Milletvekilimiz Mustafa Tuncer, Ankara Milletvekilimiz Nihat Yeşil, Aydın Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız, Balıkesir Milletvekilimiz Ahmet Akın, Burdur Milletvekilimiz Mehmet Göker, Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa Milletvekilimiz Erkan Aydın, Çorum Milletvekilimiz Tufan Köse, Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu, İzmir Milletvekilimiz Tacettin Bayır, Kayseri Milletvekilimiz Çetin Arık, Kocaeli Milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyet, Niğde Milletvekilimiz Ömer Fethi Gürer ve Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ünal Demirtaş demokrasi için İYİ Partiye gitme kararı aldılar. Türkiye’ye, demokrasimize hayırlı olsun diyorum.     Şunu hemen ekleyelim, arkadaşlarımız demokrasiye yönelik gaspa, kumpasa zırh olmuşlardır. Bu İYİ Partiye geçişin tek cümlelik açıklaması budur.

ETİKETLER : İyi parti CHP
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur