Rize’de Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camiler...

RİZE İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, 2018 yılında Ramazan ayında 7 camide hatimle teravih namazı kılınacak.
Bu haber 2018-05-14 17:56:13 eklenmiş ve 812 kez görüntülenmiştir.

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. 15 Mayıs 2018 Salı günü kılacağımız ilk teravih namazının ardından 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü tutacağımız ilk oruç ile bu mübarek aya girmiş olacağız.

Rahmet ayı Ramazan’ın en güzel ibadeti oruç. Onun süsü de ibadetler ve teravih namazı. İlk teravih yarın kılınacak. Rize’de bu sene 7 camide teravih namazının hatimle kılınacağı açıklandı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Rize'de 7 camide hatimle teravih namazı kılınacak. Salı gecesiyle ilk teravih namazı başlayacak hatimli teravih namazlarında her akşam bir cüz okunurken, camiler Rize İl Müftülüğü tarafından belirlendi.

13 hafız tarafından 5 ilçede ve 7 camide Ramazan ayı boyunca devam edecek hatimli teravih namazı gerçekleşecek. Merkezde ise Taşçıoğlu Camii'nde Hatimle Teravih Namazı kılınacak.

Rize İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada hatimli teravih namazı kılınacak camilerin Merkez Taşçıoğlu Camii, Ardeşen Sanayi Sitesi Camii, Çayeli Yeni Camii, İyidere Seferi Camii, Güneysu Merkez Camii, Güneysu Çamlıca Köyü Ilıca Camii ve Pazar Sahil Camii olduğu açıklandı.

Açıklamada, Rize Merkez Taşçıoğlu Camii'nde Abdullah Köseoğlu ve Mustekim Kaba, Ardeşen Sanayi Sitesi Camii'nde Ahmet Zenginal, Çayeli Yeni Camii'nde Adem Köse ve Engin Akkuş, İyidere Seferi Camii'nde Muhammet Demirci, Güneysu Merkez Camii'nde Abdulkerim Çelik, Kemal Tosun ve Recep Yılmaz, Güneysu Çamlıca Köyü Ilıca Camii'nde Abdullah Yıldırım, Pazar Sahil Camii'nde ise Mehmet Kazdal, Mustafa Kork ve Mehmet Ali Kork tarafından Hatimle Teravih Namazının kıldırılacağı bildirildi.

ETİKETLER : Rize Hatimle Teravih Namaz Camiler
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur