Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal İsrail ve Amerika’yı kınadı…

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İsrail’in Gazze sınırında Filistinli mazlumlara yönelik saldırısı hakkında açıklama yaptı.
Bu haber 2018-05-15 23:21:14 eklenmiş ve 864 kez görüntülenmiştir.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İsrail’in Gazze sınırında Filistinli mazlumlara yönelik saldırısı hakkında açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada İsrail ve ABD’yi kınayan Genel Başkan  Gültekin Uysal, şunları söyledi:

İçimiz acıyor!

“İsrail'in yaptığı bu vahşi katliamı ve İslam ülkelerinin dirayetsizliği sonucu ABD'nin fiiliyata geçirdiği elçilik kararını kınıyoruz. Ancak yetmiyor! Rahmetin yağdığı Kudüs'e acı, bomba, gözyaşı yağıyor. İçimiz acıyor!

ABD, büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararıyla bölgeye bomba atmıştır. Bu karar da canlı yayınla dünyanın gözü önünde İsrail’in gerçekleştirdiği katliam da kabul edilemezdir. Mazlum Filistin halkına yapılan bu zulme sessiz kalan ABD başta olmak üzere uluslararası tüm örgütler ve sözde insan hakları savunuculuğu yapan Avrupa ülkeleri de dökülen bu kandan, bu insanlık ayıbından sorumludur.

“Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur”

İsrail, yaptığı zulme, kötülüğe bir dakika olsun ara vermiyor ne yazık ki. Demek ki yapılan zulümlere "one minute" gibi çıkışlarla çözüm bulmak mümkün değildir. Unutmamak gerekir ki “zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur.” Mavi Marmara zulmü henüz hafızalarımızda tazeliğini koruyor. Lütfen, en azından bir kez samimi olun!

"hooop İsrail" deyin

Lütfen, kapalı kapılar ardında kurduğunuz ilişkileri, verdiğiniz sözleri gözden geçirin, vicdan süzgecinden geçirin.

"Eyyy İsrail" diyerek hamasi nutuklar atacağınıza, "bizsiz oyun kurulmaz" dediğiniz bu coğrafyada, iddianızda gerçekten samimi iseniz "hooop İsrail" deyin, diplomatik olarak durumun gereklerini yerine getirin! Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz bu kutlu günde bir kez daha vurgulamak isterim ki Kudüs ilelebet Müslümanların başkenti olacaktır. Bizler de ilelebet hakkın savunucu olacak, mazlumların yanında yer alacağız. ABD’nin Kudüs’te büyükelçilik açmasını protesto ederken İsrail askerlerinin şehit ettiği Filistin halkına Allah’tan rahmet, yararlılara şifa diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Amerka İsrail Filistin Gazza DP Gültekin Uysal
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur