Rize - Başarılı sağlık personellerine ‘Başarı Belgesi’ verildi

Rize Valiliği tarafından evde sağlık hizmetlerinde ve doğum hizmetlerini güçlendirme faaliyetlerde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğünce belirlenen sağlık personellerine başarı belgesi verildi.
Bu haber 2018-05-18 00:23:29 eklenmiş ve 869 kez görüntülenmiştir.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda belirlenen kriterler doğrultusunda; "Doğum Hizmetlerini Güçlendirme" faaliyetleri kapsamında göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Rize Devlet Hastanesi ebelerinden Fatma Koç, Fatma Öksüz, Fatma Kızıltan, Huriye Hekim ve Elif Kap ile İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi ebelerinden Zeynep Adalı ve Arzu Demirci ye İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Başarı belgeleri takdim edildi.

Ayrıca Rize Valiliği tarafından evde sağlık hizmetlerinde üstün başarı ve gayret gösteren personellere de başarı belgesi verildi.
Yatağa bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşımda zorluklar yaşayan hastalara ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin profesyonel bir sağlık ekibi tarafından verilmesinde göstermiş oldukları üstün gayret ve etkin sağlık hizmetlerine katkılarından dolayı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezinde görevli Ayfer Bayraktar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Hacer Birinci, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesinde görevli Emine Çakır, Kaçkar Devlet Hastanesinde görevli Armağan Beşli, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevli Dt.Barış Dadaşoğlu ile Türkan Berber başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İlgili personele başarı belgeleri Rize Valiliği adına İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Talip Başak tarafından verildi.

ETİKETLER : Rize Valiliği Rize İl Sağlık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur