Hakki Bayraktar: Belli ki bir savaşın içindeyiz...

Güneysu'nun Eski Belediye Başkanlarından Hakki Bayraktar kaleme aldığı yazısında Ulusal duyarlılık seferberliği ilan edilsin, Hiç bir faydası olmayan etkinliklere ayrılan zaman, para ve boş lafların onda biri de bu önerdiğim seferberlik için harcansın.Dedi.
Bu haber 2016-10-23 21:00:05 eklenmiş ve 1448 kez görüntülenmiştir.

Hakki Bayraktar: Belli ki bir savaşın içindeyiz.

 Şu kadar şehit verdik, şu kadar terörist bölücü daişi mensubunu temizledik diye haberleri izlemekteyiz. Çok insanımızın canı yanmakta bilmekteyiz. Bu savaştan düşünen insanlar en azından üzüntüleriyle olumsuz etkilenerek payını almaktadır. Ama tuzu kuru bir kısım kaymak tabakanın keyfini hiç bir şey kaçırdığı yok, bazılarının gelirinde düşmeler olduğundan başka da bir şikâyetleri olmadığını da biliyoruz o kadar. Bu nasıl bir memleket bu nasıl bir vatandaşlık bu nasıl bir olmak beraber olmak.

Birileri hiç bir şeyi umursamıyor, haber bile dinlemiyor keyifleri kaçmasın diye. Şehitlerimize olan saygı ve övgüler binde bir ağızdan duyulmaktan öteye geçmiyor. Böyle mi olmalı? Tv radyo kanalları vur patladın çal oynasın devam ediyor. Eğlence yerleri bir ara bile vermiyor. Velhasıl tatlı hayat devam ediyor.

Her şeyin bir yakışığı var. Hayat dursun demiyorum ama şöyle milletçe bir kendimize gelelim, ne yapıyoruz bir düşünelim ve devlet ve millet tüm mesleki, sosyal, resmi gayri resmi kuruluşlarla birlikte karar alınarak bir yaptırıma gidilsin. Ulusal duyarlılık seferberliği ilan edilsin. Katılım şartları konuşulsun. Hiç bir faydası olmayan etkinliklere ayrılan zaman, para ve boş lafların onda biri de bu önerdiğim seferberlik için harcansın. Ne olur bir düşünelim dostlar. Belki çok daha güzel etkin fikirler doğacaktır. Bu konuyu tartışmaya açalım

diyor selam saygılar sunuyorum.

ETİKETLER : Hakki Bayraktar Güneysu haber Rize haber.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur