MHP Güneysu İlçe teşkilatı Toplandı : İnandık başaracağız Güneysu ’da ezber bozulacak...

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem milletvekili Seçimlere kısa bir zaman kala MHP Güneysu ilçe yönetim kurulu ,Kadın kolları teşkilatı, Köy-Mahalle Başkanları, İlçe Ocak yönetimi iftar programı ve akabinde durum değerlendirme istişare toplantısında Bir araya geldiler.
Bu haber 2018-06-13 01:46:28 eklenmiş ve 987 kez görüntülenmiştir.

Toplantı İnandık başaracağız Güneysu ’da ezber bozulacak, Sloganıyla  başladı.

Toplantıda  MHP Güneysu İlçe Başkanı Kazım Kara Toplantıya Katılanları Sevgi ve Sevgi ile selamlayarak Bir Konuşma yaptı Kara Şu ifadelerde bulundu :

Ülkede nasıl bir yönetim tarzı uygulayacağımıza kâinat tanık olacaktır.

Ülkücülerin ne kadar adil, ne kadar adam, ne kadar düzgün, ne kadar imanlı, takıye yapmayan Namazı Allah rızası için kılan gösteriş için Namaz kılmayan bir adam olduklarını kâinat tanık olacak. dedi kara şöyle devam etti, arkadaşlarım   son olarak şunu söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu İttifak’ın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan beydir, Cumhurbaşkanımıza oyumuzu vereceğiz.

 Fakat vekillikte  Milliyetçi Hareket partisinin bugüne kadar 35 vekille o kara gecede   Türkiye Cumhuriyetinin evlatlarını o kara delikten nasıl çıkardıklarını hepiniz biliyorsunuz, 35 vekille bunları yapabilen Milliyetçi Hareket partisi  100 vekille 150 vekille  neler yapamaz ben bu hayalın ucunu açık görüyorum. Dedi.

Serkan Birben , Gitsin Türkiye Büyük Meclisinde Çayı  Çaykur’u konuşsun.

Kara Şöyle devam etti. Rize’de Milliyetçi hareket parti ’sının Millet vekili adayı  Serkan Birben bey,  bizim daha önce İl Başkanlığımızı yapan kardeşimiz ülküdaşımız. Denenmiş bu hareketin cefasını çekmiş  çok değerli bir insan, Gitsin Türkiye Büyük Meclisinde Çayı  Çaykur’u konuşsun. Dedi.

AK Partiye bugüne kadar  Rize 3 millet vekili verdi. Çay kanunu  ile alakalı hiç kimsenin  bir söylemi mecliste olmadı.

Başkan Kara şu ifadelerle devam etti. AK Partiye bugüne kadar  Rize 3 millet vekili verdi Çay kanunu  ile alakalı hiç kimsenin  bir söylemi mecliste olmadı, taban fiyat uygulamasından vaz geçildi, 30 milyar,20 milyara bir fabrika bir değirmen kuruyorlar  tutuyorlar çayın bol olduğu zamanlarda  çaya değer biçiyorlar, 1500 liraya kadar  taban fiyatını düşürüyorlar.

Ama taban fiyat uygulamasını  verilen rakamın altına düşürülemeyeceğini  hükümet  devlet açıklasa hiç kimse o fiyatın altında çay alamayacak haliyle herkes bundan kazanacak.  Fabrika cilik yapanlarda adam gibi fabrika cilik  yapsınlar, üretsinler kaliteyi  kaliteyi satsınlar. Dedi kara Konuşmasında şöyle devam etti.

MHP’nin adayı bu Hükümetin adayıdır. Şimdi bunları biz burada konuşmakla hiçbir şey elde edemeyiz, ama burada konuşmakla  bir şey elde edebileceğimiz, platformu yakalayabiliriz, Milliyetçi Hareket partisi vekili seçilsin gitsin Mecliste bunları konuşsun,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buna hayır mı diyecektir, aklınızdan böyle bir şey geçirebiliyor musunuz, mümkün değil. Onun için MHP’nin adayı bu Hükümetin adayıdır. Kurulan ittifakın adayıdır, burada AK Partinin MHP’nin adayı değil şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : MHP Güneysu Kazım kara
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Rus osman 2018-06-14 03:06:56
Ayrim yok sağda itifak birlik beraberlik icin tam kadro hayirlara vesile olacak bundan hic kimse zerre kadar karamsarliğa kapilmamali mecliste ülkü varsa vatan hainleri ürkecekler başka careleri zaten kalmiyarak kacacak delik ariyacaklar sonunda inşaallah vesselam ))
Mobil
Rus osman 2018-06-13 09:22:36
M.H.P.lideri sayin devlet bahceliye bu itifak dolayisiyle cani gönülden teşekkür ediyorum hem icimizdeki hem dişimizdaki duşmanlarimizin canini sikip balyozu dunya piclerinin başina indirmiş oldu M.H.P.AK.P sağciysak sağ olalim türk isek hep birlikte TÜrkiye olalim devlet millete hayirlar getirsin inşaallah her evden mutlak M.H.Pye 1.oy borcumuz boynumuzun borcudur
Toplam 2 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur