Köseoğlu, çocuklara istismar ve saldırıları sert bir dille eleştirdi.

Türkiye Kamu-Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu, çocuklarımıza yönelik artan istismar ve saldırıları sert bir dille eleştirdi.
Bu haber 2018-07-04 18:53:25 eklenmiş ve 603 kez görüntülenmiştir.

Köseoğlu, çocuklarımıza yönelik artan istismar ve saldırıları sert bir dille eleştirdi.

“Bu konuda devletimizin alacağı her kararın arkasındayız” diyen Köseoğlu, “Körpecik yavrularımızı gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimizin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir” dedi.

Başkan Köseoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Son günlerde gündeme gelen ve tüm ülkemizde infial yaratan çocuk istismarı meselesi yüreklerimizde derin yaralar oluşturmaktadır. Yaşanan bu acı olaylara bakıldığında, bu konuda acil ve sert tedbirler alınması gerekliliği ortaya çıkmıştır.

Bu ülkenin geleceği olan evlatlarımız kaçırılıyor, istismar ediliyor ve haince, kalleşçe öldürülüyorsa başta devletimiz olmak üzere herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır.

Körpecik yavrularımızı gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimizin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir.

Bu noktada elbette devletin ve hükümetin alacağı her kararın arkasında olduğumuzu ifade ederken, alınacak tedbirlerin bu caniler gibi olmaya yeltenen ahlak yoksunlarını caydırıcı tedbirler olması gerektiğinin altını çizmek gerekir.

İnsan suretindeki bu aşağılıkların ödeyeceği bedeller bunlar gibi düşünen mahlukatları o yoldan caydırmalı ve akıllarının ucundan dahi bu iğrenç düşünceleri geçirmelerine engel olmalıdır.

Türk milleti artık çocuk katillerine yönelik olarak topyekün bir mücadeleye girişmeli, bu alçakların toplum içine çıkabilecek yüzleri kalmamalıdır.

İdamdan kimyasal hadıma, ömür boyu hapisten tecrite kadar her ne gerekiyorsa tedbirler acilen alınmalı ve bir daha ülkemizde böylesine olaylar vuku bulmamalıdır.

Bu ülkenin geleceği olan tüm yavrularımıza şefkat dolu kucaklar açılmalı, onların geleceği bugünden atılacak sert ve kararlı tedbirlerle güvence altına alınmalıdır.

Unutulmamalıdır ki, “Çocuğunun gözyaşını silmeyen onunla birlikte ağlar...Bizler onların döktükleri bir damla gözyaşında o hainleri boğacak ve evlatlarımıza onların mutlu ve huzurlu olacakları güzel bir vatan bırakacağız.

ETİKETLER : gözyaşı hainleri boğacak evlatlarımız onların mutlu huzurlu güzel vatan bırakacağız.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur