Erdoğan ; Onların dolarları varsa bizimde Halkımız var Hakkımız var Allah’ımız var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güneysu'da yaptığı kısa konuşmada önemli konulara değinerek 16 yıl önce neydik bugün neyiz daha iyi olacağız sabredin diyerek , Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor bu kampanyalara kulak asmayın, şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizimde halkımız var hakkımız var Allah’ımız var. dedi.
Bu haber 2018-08-11 01:22:25 eklenmiş ve 1316 kez görüntülenmiştir.

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz  bölge illerine düzenleyeceği teşekkür ziyaretleri kapsamında dün gece geç saatte Rize’ye ardından ’da  saat 00,30’da Ana, Baba ocağı Güneysu’ya Helikopterle geldi.

 Güneysu merkezinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için bekleyen Güneysulu  Komşularıyla Bir araya gelen Erdoğan  hasret giderdi.

Erdoğan Burada yaptığı kısa konuşmada önemli konulara değinerek 16 yıl önce neydik bugün neyiz daha iyi olacağız sabredin dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Sevgili Güneysulu kardeşlerim Ana Baba Ocağımın sakinleri ve mensupları, sizleri gecenin bu saatinde En kalbi duygularımla selamlıyorum sağ olun var olun Allah’ın rahmeti hepinizin üzerinde olsun. diyerek sözüne başlayan Erdoğan şöyle devam etti. 

Değerli kardeşlerim, bu saate kadar bizleri beklediniz, bizlerde malum yoğun bir  çalışma içerisinde yeni dönemin hazırlıklarını yapıyoruz.  ülkemizi inşallah yeni döneme çok daha farklı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz.

Bu vesileyle  özellikle bölgemizde gerek Rize gerek Trabzon Giresun ordu buralarda birçok sel afetleri oldu, bu afetlerde mağduriyetler yaşandı, bu mağduriyetleri yaşayan tüm ailelere şahsım milletim adına geçmiş olsun diyorum.

Tabi bu arada şunu açıkça ifade edeyim, bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabiki çözeriz, zira du devlet bu millet güçlüdür.

Tatbiki Bir kardeşimiz öldü, Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyoruz. Değerli kardeşlerim, Tanrı beterinden korusun.

Çok çalışacağız çok koşacağız, ve inşallah ülkemizi, 81 vilayeti ile çok daha modern bir hale  getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Şunu bilin bugün dünden daha iyi yarın bugünden de iyi olacak.

Hiç buna endişeniz olmasın. diyen Erdoğan sözlerine söyle devam etti.

 Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor  bu kampanyalara kulak asmayın, şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizimde halkımız var hakkımız var Allah’ımız var. Diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti,

 Ve Bizler çok çalıştık çok çalışıyoruz, 16 yıl önce neydik bu gün neyiz, daha iyi olacağız inşallah sizlere sabırlar diliyorum gayret diliyorum. ve çok çalışacağız.

 inşallah  2023’e  şanslı gireceğiz benim buna    imanım var inancım var. Ve 24 Haziran’da  siz bizi yalnız bırakmadınız.

İnşallah Cumartesi günü saat 15’de Rize’de halka hitap edeceğiz ve yükseltilmiş çalışma meclisimizi yapacağız ve hep birlikte  geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Söyleyerek konuşmasını bitirdi.


 

ETİKETLER : Cumhurbaşkanı Güneysu Recep Tayyıp Erdoğan as d e rg t b n u k o l p ü ç z x w
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur