FormuLaz Yarışları için Geri Sayım Başladı...

Rize'nin Tunca beldesinde yaratıcılık, aksiyon ve eğlenceyi bir araya getiren “Artık gelenekselleşen Red Bull Formulaz, bu yıl da her zamanki yerinde, Rize'nin Tunca beldesinde 10. düzenleme çalışmaları başladı.
Bu haber 2018-08-18 12:58:03 eklenmiş ve 1145 kez görüntülenmiştir.

Tunca’da Yapılan Geleneksel Yarışlar İçin Sponsor Red Bull böyle duyurdu “Artık gelenekselleşen Red Bull Formulaz, bu yıl da her zamanki yerinde, Rize'nin Tunca beldesinde yaratıcılık, aksiyon ve eğlenceyi bir araya getirecek. El yapımı tahta arabaların kapıştığı etkinlik, 23 Ağustos'ta gerçekleşecek.”

Her yıl gelenek haline gelen FormuLaz tahta arabaları yarışlarının bu yıl 10.’su yapılacak olan Tunca’da çalışmalar start aldı. FormuLaz Dernek Başkanı Niyazi Gül ve Yönetim kurulu üyelerinden oluşan ekip yarışlarla ilgili makam ziyaretlerini sürdürmekte.

Bu anlamda Dernek Başkanı Gül ve Yönetim kurulundan bazı isimler Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekini makamında ziyaret ederek yarış öncesi ve yarışlarla ilgili fikir alış verişinde bulunup destek istedi.

 Ziyaretle ilgili Başkan Gültekin şöyle konuştu; “Bölge kültürümüzün yaşatılıp, tanıtılmasında önemli bir misyon üstlenen ve bu yıl 10.’sunun düzenleneceği FormuLaz tahta araba yarışları için tarih belli oldu. 23 Ağustos 2018 tarihinde Tunca’da yapılacak yarışlar öncesi FormuLaz Dernek Başkanı Niyazi GÜL ve yönetim kurulu üyeleri bizleri makamımızda ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, bu güzel etkinliğe bizlerinde; her yıl olduğu gibi bu yılda gereken önem ve desteği vereceğimizi yeniledik.”dedi.

 

kaynak :http://www.ardesen.bel.tr/Detay/formulaz-yarislari-icin-geri-sayim-basladi.html?foto=1

ETİKETLER : a s d e c v f t g b h y j m k l ş p i ğ ü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur