KARDEŞ BORSALAR YÖREX’DE ÜRÜNLERİNİ BİRLİKTE TANITTI

Rize Ticaret Borsası, İstanbul Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Borsası ürünlerini ortak stantta tanıttı.
Bu haber 2016-10-31 16:23:53 eklenmiş ve 1094 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 7.'si, 26- 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 'Sizin oranın nesi meşhur' sloganıyla ülkemizin yöresel ürünlerini tanıttı.

 

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen fuar; Yöresel ürünlerin ticarileşme süreçlerini desteklemeyi, yöresel ürünlerde markalaşmayı, ürünlerin katma değerini arttırmayı, ürünlerin kamuya mal edilmesini sağlayıp uluslararası tanınırlığına ve ihracatına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

 

Rize Ticaret Borsası olarak tanıttığımız milli içeceğimiz, kültürümüzün vazgeçilmezi çayımız ve özellikle kansere bile çare olan şifa kaynağı beyaz çayımız Yörex fuarında ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. 

RİZE, İSTANBUL AYDIN BORSALARININ STANDINA GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI TÜFENKCİ VE TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ZİYARET

 

Rize, İstanbul, Aydın Ticaret Borsaları’nın ortak standına T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette bulunarak Yöresel ürünlerin tadına baktılar. Tüfenkci ve Hisarcıklıoğlu'na  Başkanımız Mehmet Erdoğan tarafından Türk çay kültürünün simgesi ince belli bardak ve özel harman çay hediye edildi.

 

Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan  “Sizin Oraların Nesi Meşhur” temasıyla bu yedincisi gerçekleşen Yöresel Ürünler Fuarında kardeş Borsalarımız İstanbul Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Borsası ile birlikte ortak alanımızda tanıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız, Yöresel ürünlerimizin tanıtımı yanında, ziyaretçilerin coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıtmak ve farkındalık oluşturmaktır. Rize Ticaret Borsası olarak fuarda Türk çayını, faydalarını ve nasıl demlemesi gerektiği gelen misafirlere anlatıp, özellikle büyük şifa kaynağı beyaz çayı tanıtma imkanı bulduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Fuara Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş, Meclis Başkan Yardımcısı Tahsin Bereketoğlu, Meclis Katip Üyesi Sedat Abanoz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Uzun, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muhammet Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Turna, Meclis Üyesi Ferhat Akgenç ve Genel Koordinatör Hasan Önder katılım sağladı.

 

 

http://rtb.org.tr/haber/kardes-borsalar-yorexde-urunlerini-birlikte-tanitti

ETİKETLER : Rize Ticaret Borsası İstanbul Ticaret Borsası Aydın Ticaret Borsası
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur