Kazanmak İçin Yola Çıktım...

CHP Fındıklı ilçe başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısına, Belediye başkan adayı makine mühendisi Ercüment Şahin Çervatoğlu, CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, CHP Fındıklı ilçe başkanı Kadirhan Kadıoğlu ve ilçe yönetimi, önceki yerle seçimlerdeki başkan adayları ile partililer katıldı.
Bu haber 2018-11-05 18:57:46 eklenmiş ve 1005 kez görüntülenmiştir.

 

İlyas GÜR


CHP Fındıklı ilçe başkanı Kadıoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Birlikte düşünme, birlikte

karar verme, birlikte kazanma” sloganı ile Mart 2019 yerel seçimi startını verdiklerini söyledi.

Fındıklı’yı daha yaşanabilir kılmak, çözüm önerilerine katkıda bulunacak yapıyı inşa etmek istediklerini belirten Kadıoğlu, " Kadın, genç, engelli, muhtar ve azalar, sivil toplum örgütleri, dernekler, köy ve mahalle meclisleri, vadi meclisleri, tüm siyasi partiler ve geliştirilecek üretim ve eğitim kooperatifleri ile birlikte önümüzdeki beş yılı yönetecek sözcülüğünü ve koordinasyonunu yapacak arkadaşımızı sayın Ercüment Çervatoğlu` nu yapılacak yerel yönetim seçimlerinde CHP Fındıklı İlçe örgütünün adayı olarak kamuoyuna ilan ediyoruz" dedi.

AYDINLIK BİR FINDIKLI İÇİN YOLA ÇIKTIK

Belediye başkan adayı makine mühendisi Ercüment Şahin Çervatoğlu, aydınlık bir Türkiye aydınlık bir Fındıklı için yola çıktıklarını ifade ederek şunları aktardı:

" Bana ‘ben’ değil ‘biz’e ihtiyacımız var, tek akla değil ortak akla ihtiyacımız var, Fındıklı’nın tüm bileşenleriyle ortak bir yaşama ihtiyacımız var. Fındıklı’da bunu gerçekleştirecek potansiyel var. İlçe teşkilatında fikir var yürek var. Bundan böyle burada hepimizin adı Viçe soyadı Fındıklı olacaktır. Ayrıca toplantıya gelerek bizleri onurlandıran geçmiş dönem başkan adaylarının biriktirdikleri bana ders olacak. Düşünceleri ışık olacak.  "

 

Geçmiş dönem belediye başkan adayları Ali Saatçi, Ruhan Kurdoğlu, Mahmut Bozkurt, Muhsin Şentürk ile Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Ercüment Çervatoğlu’ nun yürüteceği çalışmanın birebir destekçisi olarak, Fındıklı belediye başkanlığını CHP’ye getireceklerini ifade ettiler.

ETİKETLER : CHP FINDIKLI a s c f e r bn l ş p ğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur