TÜRK EĞİTİM-SEN RİZE ŞUBESİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR KOÇAK’A ZİYARET...

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetimi, Rize Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yaşar Koçak’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2019-01-19 01:24:09 eklenmiş ve 846 kez görüntülenmiştir.

Ziyarette Rize’nin eğitim konusundaki genel sorunlarına değinilirken Milli Eğitim Müdürü Koçak, “Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı olarak görev yaptığım dönemde Rize’ye atanmamın benim için çok ayrı bir önemi var. Beklentilerin ne kadar yüksek olduğunun bilincindeyim. Bu süreçte amacımız, ilimizde eğitim camiasına bir dinamizm getirmektir. Bizim tempomuza ayak uyduramayanların elinden tutup bizi takip etmelerine yardımcı olacağız. Ancak, ısrarla sürece ayak bağı olan ve bizi takip edecek gücü, bilgi ve birikimi olmayan idarecilerle de yollarımızı ayıracağız.” dedi.

Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu, Ziyaret öncesi üyelerine mesaj atarak, sayın Milli Eğitim Müdürüne bir sorularının olup olmadığı soruldu. Sayın Koçak’a iletilmesi için çok fazla sayıda mesaj geldi. Gelen mesajların ağırlık noktası, sayın Milli Eğitim Müdürünün adil ve ayrım yapmadan bütün camianın Milli Eğitim Müdürü olması yönündeydi.

Yönetim kurulu, gelen mesajları da özetleyerek sayın Koçak’a yazılı olarak iletti.

Ziyarette Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu başkanı Murat Köseoğlu da, “Amacımız, ülkemizin yükselişini sağlayacak her alanda elimizi taşın altına koymaktır. Bu süreçte asla şahsı bir beklenti içinde olmadık, olmayacağız da… Hedefimiz büyük Türkiye’yi inşa etmektir. Bu yolda, amacı ‘vatan’ olan herkesle omuz omuza yürüyebiliriz. Ancak bizim kırmızı çizgilerimiz var. Ülkenin bölünmez bütünlüğü, Atatürk İlke ve İnkılaplarından asla taviz vermeyiz. Rize’miz adına Milli Eğitimden il müdüründen beklentimiz ise, ilimizde eğitimin kalitesini yükseltmesi, adalet ve liyakat ölçüleri çerçevesinde hareket etmesidir.” dedi.

ETİKETLER : Türk eğitim sen.a s e d c v g t y h n m k o l şp i ğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur