10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu, Rize’deki basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutladı.
Bu haber 2019-01-19 01:50:16 eklenmiş ve 871 kez görüntülenmiştir.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu, Rize’deki basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutladı. Basın mensuplarını tek tek ziyaret eden Yönetim Kurulu tarafından basın emekçilerine bu zor görevlerinden dolayı birer teşekkür belgesi verildi. Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan şube başkanı Murat Köseoğlu, basın emekçilerinin zor şartlarda çok büyük bir hizmet verdiklerini söyledi.

Köseoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize’de bütün basın mensuplarının ayağına giderek bu özel günlerini kutlamak istedik. Ancak bir güne sığdırmamız biraz zor oldu. Bu vesileyle ulaşamadığımız gazeteci arkadaşlarımızı da en kısa zamanda ziyaret edeceğiz.

Özellikle yerelde toplumun sorunlarını gündeme taşıyan, sivil toplum örgütlerinin destekçisi olan, ekonomik ve kültürel olarak yörenin kalkınmasına katkı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımız çok kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Demokratik, gelişmiş toplumlarda halkın haber alma hakkı en temel haklardandır.

Basın, demokrasilerin sağlıklı işlemesinin vazgeçilmez koşulu, demokrasinin de bekçisidir. Basının görevi, halkı bilgilendirmek, siyasetin, diğer kurum ve kuruluşların yanlışlarını kamuoyunun dikkatine sunmaktır. Böylelikle halkın karar alma sürecine katımlına da katkı sağlamış olmaktadır.

Bu açıdan baktığımızda, yerelde basınımız bu görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Ekonomik ve zaman zaman da siyasi baskı altında çalışan basın mensuplarımızı cani gönülden kutluyorum.” dedi.

ETİKETLER : 10 ocak Çalışan Gazeteciler günü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur