CHP Rize’de Ekonomik krizin etkilerini yerinde dinledi...

CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya ve il başkanı Saltuk Deniz, parti genel merkezi tarafından Genel kurulan Ekonomi Masasının Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin illerdeki etkisini yerinde incelemek amacıyla Rize’ deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Bu haber 2019-01-22 14:53:27 eklenmiş ve 874 kez görüntülenmiştir.

Ziyaret ilk olarak Rize Esnaf Odaları Birliğine yapılan ziyarette Oda Başkanı Güven AKSOY ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Rize’deki Esnafın içinde bulunduğu durum ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaf Odaları Birliği ziyaretinin ardından  Ziraat Odası Başkanlığına gidilerek Oda Başkanı Nevzat PALİÇ ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşüldü. Yapılan görüşmede Çayın içinde bulunduğu durum ve Çay kanunu hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Ziraat Odası ziyaretinin ardından Rize MÜSİAD derneğine gidilecek dernek Başkanı Recep TAYLAN ile görüşüldü. Yapılan görüşmede Rize’deki sanayicilerin ve iş adamlarının sorunları, görüş ve önerileri dernek başkanı TAYLAN tarafından detaylı bir şekilde aktarıldı. 

Görüşmelerin ardından açıklama yapan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet KAYA “Milletimizin dertlerine derman olmak için CHP Rize il başkanımızla birlikte, Rize Esnaf Odaları Birliği, Rize Ziraat Odası ve Rize MÜSİAD derneğini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduk. Amacımız ülkemizi ve milletimizi bu kriz ortamından çekip çıkaracak reçetenin ortak akılla oluşmasına katkı vermek. Ülkemizin gerçek gündemi artan işsizlik ve yoksulluktur. Piyasalarda çok büyük durgunluk var. Dönen çekler, ödenemeyen senetler, dönmeyen çarklar. Teşhisi doğru koyabilirsek tedaviyi de doğru yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bu bilgilenme ve bilgilendirme toplantılarımızı sürekli olarak yapacağız” dedi.

ETİKETLER : CHP Trabzon vekil Rize Ziraat odası a s e d c v f g ty h n m k o l ş p i ğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
maksutkcucukozdemir3453@gmail.com 2019-01-22 17:29:15
Rizede çay üreticinin en büyük sorunu Çayda DEVLETIN verdiği taban fiyatla Çay alıyordu özel sektör güzel mustahsil de memnun du
Çayda yeni kanun düzenlendi
Devletin taban fiyat özel sektör de mecburiyeti kakkti
Özel sektör %25.%50kadar düşük fiyatla Çay aliyor.
Allah'ım 4.Surum çayı verdi.
1.lira ya cayaldi
Eski kanun uygulanmali
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur