Güneysu/ Ulucami İlkokulu’nda Okuyan 4/A sınıfı Öğrencilerinden örnek davranış…

Rize’nin Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesindeki Ulucami İlkokulu’nda okuyan 4/A sınıfı Öğrencilerinden Eslem AK, Eylül ALACA, Mervenur ASLAN, Berra FIRAT, Nafiye Belemir BAYRAKTAR ve Zeynep TAŞPINAR sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yemenli kardeşlerimize gönderilmesi için 865 TL tutarında para toplayıp İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR ile birlikte İlçe Müftü Vekili Ali Necip ERDEM Hocaya teslim ettiler.
Bu haber 2019-01-24 00:12:59 eklenmiş ve 2200 kez görüntülenmiştir.

Güneysu Müftülüğündan Konu ile ilgili Bir açıklama yapıldı yapılan açıklama şöyle :

“Yemen’i Kardeşlik Kurtaracak”

 

İlçemizin güzide okullarından Ulucami İlkokulu’nda okuyan 4/A sınıfı Öğrencilerinden Yemenli kardeşlerimiz için anlamlıdavranış.

Ulucami İlkokulu Öğrencileri Eslem AK, Eylül ALACA, Mervenur ASLAN, Berra FIRAT, Nafiye Belemir BAYRAKTAR ve Zeynep TAŞPINAR adlı öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ulucami İlkokuluna ve bazı esnaflara kumbara bırakarak Yemenli Kardeşleri için yardım kampanyası düzenlemişlerdir.

Kampanya kapsamında elde ettikleri gelir olan 865 TL tutarındaki parayı Sınıf Öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram GÜNDOĞAR ile birlikte İlçe Müftü Vekilimiz Ali Necip ERDEM Hocamıza teslim ettiler.

Öğrencilerimizin bu güzel davranışlarından dolayı İlçe Müftü Vekili Ali Necip ERDEM Hocamız kendilerine memnuniyetlerini bildirdi.

ERDEM Öğrencilere “sizler geleceğimizin büyükleri olarak bu küçük yaşta bu gibi güzel faaliyetler yapıyorsanız Allah’ın izniyle geleceğimiz emin ellerde olacaktır. Sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum, sizleri yetiştiren anne-babanıza ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerimiz kendilerine çikolata ikramı ve günün anısına çekilen resmin ardından kurumunuzdan ayrıldılar.

ETİKETLER : Rize Güneysu Ulucami Mahalles Ulucami İlkokulu Eslem AK Eylül ALACA Mervenur ASLAN Berra FIRAT Nafiye Belemir BAYRAKTAR Zeynep TAŞPINAR sosyal Yemen GÜNDOĞAR Ali Necip ERDEM
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur