MHP Güneysu’da Gösterdiği adayını Geri çekerek AK Parti’ye destek açıklaması yaptı…

MHP Genel merkezinden alınan bir kararla MHP Rize'nin Güneysu İlçesinde Gösterdiği Belediye başkan adayı Kazım Kara’nın adaylık sürecinin sonlandırılmasına ve MHP Güneysu’da Ak Parti Güneysu belediye başkan adayı Rıfat Özer’i destekliyor.
Bu haber 2019-02-05 18:47:25 eklenmiş ve 1069 kez görüntülenmiştir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerinde MHP Güneysu’da Kazım Kara’yı Güneysu Belediye başkan adayı  gösterdiğini duyurdu ve Kara seçim çalışmalarına başladı, Aradan Geçen zaman zarfında

Genel merkez tarafından alınan bir kararla MHP Güneysu’da  Gösterdiği  Belediye başkan adayı Kazım Kara’nın adaylık sürecinin sonlandırdı ve MHP Güneysu’da Belediye başkan adayı göstermek sızın AK Parti Belediye Başkan adayı Rıfat Özeri destekleyeceğini duyurdu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Genel Merkez tarafından adaylık sürecinin sonlandırılan  MHP Güneysu belediye başkan adayı Kazım Kara Şöyle dedi :

 

 DUYURU

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Güneysu ilçemizden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olduğumuzu ilan etmiştim. Halka hizmet yarışında bizde varız diyerek 19 projemizle siz değerli vatandaşlarımızın huzuruna çıkmıştık.

Ani gelişen bazı durumlar neticesinde adaylık sürecimin sonlandırılmasına gerek duyulmuştur.. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen partim Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Cumhur İttifakı noktasında böyle bir karar almıştır. Genel Başkanımızın emir ve talimatları başımızın üstündedir.

Mevzu vatansa hepimiz ölelim, Mevzu koltuksa hepiniz ölün düsturu ile hareket eden bir Ülkücü olarak, Mevzu vatanın bekası olduğu her şartta dünyevi bütün sıfatları elimizin tersi itmeyi çok şükür bildik.

Bu noktadan hareketle biz üzerimize düşeni yaptık ve Güneysu ilçemizde AKP adayı sn. Rıfat Özer'i destekleme kararı aldık.
Bu gün itibariyle adaylık sürecimin sonlanmış olduğunu siz değerli vatandaşlarının bilgisine arz ederim.

Kazım Kara

 
 
ETİKETLER : a s d f g h j k l ş o e r b n m c
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur