Eğitim Öğretim Yılının 2. dönemi bütün camiamıza hayırlı olsun...

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bu haber 2019-02-05 19:50:24 eklenmiş ve 867 kez görüntülenmiştir.

Bütün öğretmen ve öğrencilere başarılı bir dönem dileyen Köseoğlu, “Bilgili, becerikli, geleceğinden emin, ülkesini seven, araştıran, sorgulayan, çağının gereklerini yerine getiren, teknolojiyi doğru kullanan bir nesli yetiştirmek bizim elimizde. Bu yolda elbette ki önemli engellerle karşılaşıyoruz. Söz konusu çocuklarımız, ülkemizin geleceği olunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimiz, bu yolun baş mimarlarıdırlar. Ancak öğretmenlerimizin bu fedakarca davranışı ne yazık ki bakanlık, idareciler ve toplumun belli kesimleri tarafından görmezden geliniyor. Bütün camiayı sırtında taşıyan öğretmenlerimizin sırtındaki yük her geçem gün biraz daha ağırlaşıyor.” diye sözlerine devam etti.

 Ülkemizdeki öğrenci sayısının birçok ülke nüfusundan daha daha fazla olduğunu belirten Köseoğlu, “Okul öncesinde 1 milyon 542 bin 491, ilköğretimde 10 milyon 840 bin 709 ve ortaöğretimde 5 milyon 391 bin 580 olmak üzere toplam 17 milyon 774 bin 780 öğrenci ve 1 milyon 121 bin 225 öğretmenin 18 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili bugün itibayiyle başlamıştır. Eğitimin ikinci yarıyıl dönemi 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Bu süre içinde gerek dersler gerekse sınavlar yönünden yoğun ve yorucu bir dönem geçirecek olan eğitim camiasına bir kere daha başarılar diliyorum. Bu süreçte meslektaşlarımızın karşılaşabileceği her türlü sıkıntıda yanlarında olacağımızdan emin olmalarını istiyorum. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının 2. dönemi bütün camiamıza hayırlı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ETİKETLER : a s d f g h j k l ş o e r b n m c
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur