Güneysu’da Bağımsız aday Bayraktar İmza atmak için değil Hizmet için aday oldum…

31 Mart Yerel seçimi yaklaştıkça yurt genelinde olduğu gibi Güneysu’da da siyasi partiler arasında mücadele kıran kırana devam ederken, Güneysu Belediyesi meclis üyeliğine Bağımsız aday olan Muhitin Bayraktar bende varım diyerek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu haber 2019-02-20 16:20:13 eklenmiş ve 1230 kez görüntülenmiştir.

31 Mart Yerel seçimlerinde  Güneysu  Belediyesi meclis Üyeliği için bağımsız adayı olan Muhittin Bayraktar  seçim çalışmasına, İmza atmak için değil  Hizmet için aday oldum sloganıyla start vererek , seçim çalışmalarını aralıksız Sürdürüyor. Bayraktar Çalışmaları hakkında  sosyal medya hesabından şu  paylaşımı yaptı :

31 Mart yerel seçimlerine bağımsız belediye meclisi adaylığım sürecinde bu hafta sonu itibariyle çalışmalarıma hız veriyorum.. insanlarla birebir konuşuyorum ve olumlu tepkiler aldıkça mutlu oluyorum, halkın adamı olma yolunda bir kişi iken onlarca kişi olduk, inanıyorum ki yüzlerce kişi olup zafere ulaşacağız, yarınlarımızın güzel olması dileklerimle. İncinmeden, incitmeden, kırılmadan, kırmadan muhabbete..

Güneysu Belediyesi  Meclis üyesi  Bağımsız aday Muhittin Bayrak bazı vaatlerde bulundu Bayraktarın vaat açıklaması şöyle :

 Güneysu Belediyesi meclis üyeliğine seçilirsem, ilk sunacağım teklif belediye bünyesinde çay üreticisini korumak için, sivil toplum örgütü kuralım, böylece halkın emeğini sömüren özel sektör çay fabrikalarının üzerlerinde baskı kurup halkın zamanında ödemeyen emek gücü, alın teri haklarını yasal yollardan aranması konusunda ön ayak olalım, ayrıca çay toplama işi yapan kaçak Gürcü işçilerin fahiş fiyatlar uygulamasının önüne geçelim, en önemlisi çaykur özelleştirilmesine halk ile beraber dik duralım olacaktır. eğer seçilir bu teklifi meclise sunduğunda kimin ret, kimim evet dediğini burada paylaşacağım dan seçmenin şüphesi olmasın. saygı ve sevgilerimle..

 

 

ETİKETLER : Güneysu'nun Bağımsız adayı. Muhittin Bayraktar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Osman uzun 2019-02-21 00:38:56
Cok güzel bir duşunce gürcülere belediye yer verip belediye tarafindan mustahsile gönderilmeli parada belediyeye yatirilmali boylece fahiş fiyatin önüne gecilmiş olacaktir ck önemi bu konu Rize gürcülerin somurucusu olmasin sitandart fiyat ve her gürcünün belediye tarafindan boynuna asili calişma belgesi verilmeli 250 kilonun altinda kesilen cay yevmiyesi duşuk verimeli
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur