Türkiye'nin İYİ olması için milletin sesi olmaya devam edeceğiz...

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık İYİ Parti Rize İl Teşkilatı olarak 24 Haziran’da Rize genelinde % 6 olan oy oranımızı bu seçimlerde % 11 oy oranına ulaştırmış bulunmaktayız. Yaklaşık 24.000 Rizeli hemşerimizin teveccühünden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu haber 2019-04-04 17:43:39 eklenmiş ve 580 kez görüntülenmiştir.

İYİ  Parti Rize İl Başkanı  Av. Ayşegül Özyanık 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yaptığı ilk açıklamada Seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu Özyanık’ın açıklamamsı şöyle;

Değerli Rizeli hemşerilerim ve Türkiye sevdalıları 31 Mart yerel seçimlerin geride bırakmış bulunmaktayız. Bizler seçimleri bir gövde gösterisi olarak değil, demokrasilerin şölenleri olarak görmekteyiz. Geride bıraktığımız bu seçimleri de sadece bir siyasi rakip olmaktan öte milletin yararına olan yarışlar olarak nitelendiriyoruz. Bu nedenle diyoruz ki bu seçimin kazananı millet olmuştur ve yine cumhur olmuştur. Biz İYİ Parti Rize İl Teşkilatı olarak 24 Haziran’da Rize genelinde % 6 olan oy oranımızı bu seçimlerde % 11 oy oranına ulaştırmış bulunmaktayız. Yaklaşık 24.000 Rizeli hemşerimizin teveccühünden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bununla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ile işbirliği içerisinde bulunduğumuz, Genel Başkanımızın da gelini olduğu Fındıklı ilçesinde ipi göğüslememizden dolayı da son derece mutluyuz. Seçimler sürecinde parti teşkilatımızda çalışan üyelerimizin hepsine ve işbirliği içerisinde bulunduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Sayın Saltuk Deniz başta olmak üzere işbirliğinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Rize’de seçim yarışını önde tamamlayan bütün belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Türkiye artık seçimlerden yorulmuş bir durumdadır. Biz siyasilere düşen görevde iktidarıyla muhalefetiyle Türkiye’nin darboğazda olduğu bugünlerde sorumlu bir anlayışla, birlik olarak milletimizi bu sıkıntılı süreçten kısa sürede çıkarmak olmalıdır.

Bizler İYİ Parti olarak milletimizin yararına olduğunu düşündüğümüz her konuda sorumluluk almaya her zaman hazırız. Türkiye’nin İYİ olması için milletin sesi olmaya devam edeceğiz.

ETİKETLER : İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık seçim CHP Millet ittifakı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur