Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi’ Rize Güneysu'da!

Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmalar da Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan Pazarköy Ali Usta, Adacami, Ulucami, Kıbledağı Şehit Metin Çetin ve Güneysu İlkokullarında okuyan minik öğrencilere Çaykur Rizespor yönetim kurulu ve MÜSİAD Rize Şubesi tarafından Rizespor forması hediye edildi.
Bu haber 2019-04-19 00:50:06 eklenmiş ve 1010 kez görüntülenmiştir.

Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan Pazarköy Ali Usta, Adacami, Ulucami, Kıbledağı Şehit Metin Çetin ve Güneysu İlkokullarında okuyan minik öğrencilere Çaykur Rizespor yönetim kurulu ve MÜSİAD Rize Şubesi tarafından Rizespor forması hediye edildi.

 

Minik öğrencilere formalarını şahsen; Çaykur Rizespor  yönetim kurulu üyeleri, altyapı antrenörlerimiz, Rize Müsiad üyeleri, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer giydirdi, yeni formaları ile derse giren minik öğrenciler çok mutlu oldu.

 

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ayrıca; Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer'i makamlarında ziyaret ederek kendilereine forma hediye etti, sonrasında ise Güneysu'da bulunan şehit  Metin Çetin ve Okul - Kulüp projesinin ilerlemesinde büyük katkıları olan merhum Rize eski il milli eğitim müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz'ın mezarlarını da ziyaret ettiler.

Konu ile ilgili Bir açıklama yapan Güneysu Belediye Başkanı Rıfat ÖZER : Çocuklarımıza sporu sevdiren Çaykur Rizespor yöneticilerimize, her öğrenciye bir forma etkinliğinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. dedi.

 

ETİKETLER : Çaykur Rizespor Ulucami ilk oğretim okulu Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi Güneysu ilçesinde bulunan Pazarköy Ali Usta Adacami Ulucami Kıbledağı Şehit Metin Çetin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur