Güneysu Handüzü Tabiat Parkı İhaleye çıkartıldı…

Güneysu Kaymakamlığından yapılan duyuruda Handüzü Tabiat Parkı sınırları içerisindeki Günübirlik Kullanım Alanı, Kır Evleri, Çadırlı Kamp Alanı Ve Gelişme Planında Öngörülen Yapı Ve Tesislerin Yapılarak İşletilmesi işidir.
Bu haber 2019-06-25 14:16:59 eklenmiş ve 1626 kez görüntülenmiştir.

HANDÜZÜ TABİAT PARKI HANDÜZÜ MEVKİİ  GÜNÜBİRLİK KULLANIM ALANI, KIR EVLERİ, ÇADIRLI KAMP ALANI VE GELİŞME PLANINDA ÖNGÖRÜLEN YAPI VE TESİSLERİN YAPILARAK İŞLETİLMESİ İŞİ İŞLETMECİLİK 

TARAFLAR

 1.  Bu işletmecilik sözleşmesinde taraflar: Tarım ve Orman Bakanlığı “Bakanlık”, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü “Genel Müdürlük”, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü “Bölge Müdürlüğü”, Rize Şube Müdürlüğü “İdare” ile İhaleye kazanan “İşletmeci” olarak anılacaktır.

 SÖZLEŞMEYE KONU YER

 

1.         İli-İlçesi                     : Rize / Güneysu

 

2.         Korunan Alanın Adı : Handüzü Tabiat Parkı

 

3.         Mevkii Adı               : Handüzü Mevkii

 

4.         Sahanın Alanı            : 9,19 Ha

 

5.        Diğer Yasal Statüler :

 

6.        İhale konusu taşınmazın ada, pafta, parsel numarası : G45a2 Paftasında

 

1.             İhale konusu taşınmazın açık ve kapalı alanları      : Kır Evleri 27 Adet:1200 m²,  Kır Lokantası:236m²,  WC 1 adet: 36 m2

 

 

 

 

HANDÜZÜ TABİAT PARKI ARAPDÜZÜ MEVKİİ GÜNÜBİRLİK KULLANIM ALANI, WC İLE ALANIN ONAYLI GELİŞME PLANINDA ÖNGÖRÜLEN YAPI VE TESİSLERİNİN YAPILARAK İŞLETİLMESİ İŞİ İŞLETMECİLİK 

 

 

 SÖZLEŞMEYE KONU YER

 

1.         İli-İlçesi                     : Rize / Güneysu

 

2.         Korunan Alanın Adı : Handüzü Tabiat Parkı

 

3.         Mevkii Adı               : Arapdüzü Mevkii

 

4.         Sahanın Alanı            : 2,3 Ha

 

5.        Diğer Yasal Statüler :

 

6.        İhale konusu taşınmazın ada, pafta, parsel numarası : G45a4 paftasında

 

1.      İhale konusu taşınmazın açık ve kapalı alanları       : Kır Kahvesi;48m² WC;14.4m² 16 Ad Pergola=144m² Açık Alan: Kır Kahvesi Teras:20m²

 

B.            SÖZLEŞME KONUSU

 

7.        Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü, Rize Şube Müdürlüğü  faaliyet alanlarından, Handüzü Tabiat  Parkı sınırları içerisindeki Günübirlik Kullanım Alanı, Wc İle Alanın Onaylı Gelişme Planında Öngörülen Yapı Ve Tesislerinin Yapılarak İşletilmesi işidir.

 

 SÖZLEŞME KONUSU

 1.Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü, Rize Şube Müdürlüğü faaliyet alanlarından, Handüzü Tabiat Parkı sınırları içerisindeki Günübirlik Kullanım Alanı, Kır Evleri, Çadırlı Kamp Alanı Ve Gelişme Planında Öngörülen Yapı Ve Tesislerin Yapılarak İşletilmesi işidir.

 

SÖZLEŞME SÜRESİ

 2. Sözleşme süresi: Sözleşmenin noterlikçe onaylanmasına müteakiben işletmeciye yer tesliminin yapıldığı tarihten başlamak üzere 7 (yedi) yıldır.

 3. İhale şartnamesinin “Özel Hükümler” başlığı altında tanımlanan özel şartların yerine getirilmesi halinde, şartname ekinde yer alan 21.03.2017 tarih ve 1692 Sayılı Bakanlık Olur ile Bakanlık Olur ekinde yer alan usul ve esaslar doğrultusunda sözleşme süresi toplamda 29 (yirmidokuz) yılı geçmemek üzere uzatılır. Sözleşme süresinin uzatılması halinde noter onaylı ek sözleşme imzalanır.  (Kamu İdareleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kamu Tüzel Kişilikleri sözleşmelerin noter onaylı olması hükmünden muaftır)

 İŞLETME BEDELİ

 1.Yıllık İşletme bedeli; ihale sonucu oluşan ve sözleşme imzalanan cari yıla ait yıllık bedel olup, İlk yıl yıllık işletme bedeli  ihale sözleşmesinin noterlikçe onaylandığı ve İşletmeciye yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren işletme bedelinin yılın kalan bölümüne oranlanarak 2019 yılına mahsus olmak üzere  işletme bedeli bulunacaktır. (Kamu Tüzel Kişilikleri sözleşmelerin noter onaylı olması hükmünden muaftır)

 2.Daha sonraki yıllara ait cari yıl yıllık işletme bedeli ise bir önceki yılın yıllık işletme bedeli üzerine “Yurtiçi Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) başlığı altında yayınlanan On İki Aylık Ortalamalara Göre Değişim (%) tablosundaki bir önceki yılın Aralık Ayı için belirlenen oran esas alınmak suretiyle artırılacaktır. TÜFE oranının geç yayınlanması halinde ilk taksit bir önceki yılın işletme bedeli üzerinden tahsil edilir, TÜFE oranının yayınlamasını müteakip güncellenen işletme bedeli üzerinden ilk taksitin geri kalan kısmı tahsil edilir.

kaynak  : http://www.guneysu.gov.tr/handuzu-tabiat-parki-arapduzu-mevkii-gunubirlik-kullanim-alani-ihalesi

ETİKETLER : a s c f e r bn l ş p ğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DOĞA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur