Şair İbrahim Sadri Güneysululara şiir dolu anlar yaşattı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Şair İbrahim Sadri Güneysunun konuğu oldu. Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nin ilçemize davet ettiği Şair İbrahim Sadri ve beraberindekiler bütün Güneysululara şiir dolu anlar yaşattı.
Bu haber 2016-11-27 23:03:13 eklenmiş ve 873 kez görüntülenmiştir.

Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nin ilçemize davet ettiği Şair İbrahim Sadri ve beraberindekiler bütün Güneysululara şiir dolu anlar yaşattı.

Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen program Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Ardından konuşmalarını yapan Kaymakamımız İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanımız Halil Turan günün anlam ve önemine dair birer konuşma yaparak vatanımıza ve milletimize emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ettikten sonra program adaylığı kalkıp asalete kavuşan öğretmenlerin yemin etmesiyle devam etti. Öğretmenlerin yemin etmesinin akabinde 24 Kasım Öğretmenler Günü programı ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon, resim, spor vs. yarışmalarında birinci olan öğretmenlerin eserlerini okuması ve branşlarda dereceye giren öğretmenlerin ödüllerini almasıyla devam etti. Çeşitli yarışmalardan kazanılan ödüllerin verilmesinin ardından Şair İbrahim Sadri ve beraberindeki orkestra sahnede yerini aldı. Günün anlam ve önemine değinerek öğretmenleriyle ilgili hatıralarını dile getiren Sadri, dile getirdiği şiirlerle de seyircilerin gönlünü mest etti. Program sonunda Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ilçemizi teşriflerinden dolayı Şair İbrahim Sadri'ye, ekibine ve kendisini ilçemize davet eden Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğine teşekkür ederek İbrahim Sadri'ye yöremizi anlatan birer hediye takdim etti.

ETİKETLER : Güneysu Şair İbrahim Sadri.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur