BAŞKAN KARSLI’DAN AK PARTİ’NİN 18. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI...

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek ülkemize ve milletimize hizmet etmek için yola çıkan partimiz bugün 18 yaşında.
Bu haber 2019-08-15 15:24:06 eklenmiş ve 462 kez görüntülenmiştir.

Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı Ak Parti’nin 18. Kuruluş Yıl dönümü münasebetiyle Bir mesaj yayınladı.

14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek ülkemize ve milletimize hizmet etmek için yola çıkan partimiz bugün 18 yaşında.

Milletimizle el ele vererek başladığımız bu kutlu yürüyüşümüzde Türkiye’yi her alanda ön saflara taşırken, bunun yanı sıra da hizmetler, icraatlar, dev eserler, büyük reformlar gerçekleştiren partimiz Türkiye’nin partisi Aziz milletimizin ta kendisidir.

Ülkemizin büyümesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeyen şer ve vesayet odakları türlü türlü oyunlar oynadı. Oynamaya da devam ediyor. Bu oyunları artık herkes açık ve net görebiliyor. e-muhtıralar, kapatma davaları, 367 krizleri, Gezi olayları, FETÖ'nün 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimine milletimizle birlikte karşı koyduk. Milletimizin desteği ve duasıyla bir istikbal ve istiklal mücadelesi verdik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millet olarak birbirimize kenetlenip, soğukkanlı olacağız ve hep birlikte tüm oyunları bozacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde görev yapan, köy ve mahalle başkanlarımdan sandık başkanlarıma kadın kolu, gençlik kolu, ana kademe de görev yapmış ve yapmakta olan kardeşlerime, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatımızda görev yapmış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. AK Parti'yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Partimizin 18.kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve 18 yıldır bizlere desteği ve duasını devam ettiren aziz milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

 

 

ETİKETLER : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliği ülkemize milletimize hizmet etme için yola çıkan partimiz bugün 18 yaşında.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur