İktidara Yürüyüş kongremizi yapacağız...

Yeniden Refah Partisi Genel Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci partisinin 1. Olağan Kongresinde katılmak için Genel Başkan Fatih Erbakan’ ın Rize’ ye geleceğini söyledi.
Bu haber 2019-09-12 01:59:16 eklenmiş ve 631 kez görüntülenmiştir.

İlyas GÜR

Zerdeci yapılacak kongrenin iktidara yürüyüş kongresi olacağını ifade ederek, “Rahmetli Erbakan Hocamızın Rize’ ye sevgisi bir başkaydı. Genel başkanımız Fatih Erbakan iktidara yürüyüş için Rize’ nin önemli bir yere sahip olduğunu sürekli bizlere dillendiriyor. Hafta sonu yapacağımız olağan kongremize Genel başkanımız Fatih Erbakan Bey de katılarak iktidara yürüyüşümüzü başlatacak” dedi

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci partisinin 1. Olağan kongresinin 15 Eylül 2019 tarihinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacağını kaydederek, “Kalabalık bir heyetle şehrimize çıkarma yapacak olan Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, tıpkı merhum babası Necmettin Erbakan Hocamız gibi iktidar yürüyüşünü Rize’ den başlatmış olacak. Yeniden Refah Partisini milletimize doğruya en yakın yanlışlar yerine doğrunun kendisini göstermek üzere kurduk, ehveni şerler yerine hayrın kendisini göstermek üzere kurduk, milletimize umut olmak için kurduk” dedi.

Zerdeci, “Partimizi; Yaşanabilir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi, Yeni ve Adil Bir Dünya’yı inşa etmek, İslam Birliği’ni kurmak için kurduk. Yeniden Refah Partimizi milletimizin büyük bir ihtiyacı olduğu için kurduk. Neden? Çünkü milletimiz bugün muhalefetten de şikâyetçi, iktidardan da şikâyetçi onun için. Milletin “Bunlar gitsin de ne olursa olsun” anlayışı güden muhalefetten şikâyetçi olduğunu ifade ederek, “Bu milletin evlatlarının 15 Temmuz gecesi iyi niyetle, samimi olarak ihlasla ortaya koyduğu bir direnişi bile eleştirecek noktaya gelen muhalefetten şikâyetçi. Cenab-ı Allah`ın her türlü nimeti bahşettiği, stratejik açıdan dünyanın en önemli bölgesini bahşettiği bu ülkede milletimiz neden bu kadar büyük sıkıntılar yaşıyor ve ülkemiz neden bu kadar badirelerle karşı karşıya. İmam hatiplere, Kuran kurslarına, başörtülü milletvekillerine, bakanlara en çok biz seviniyoruz ama milletimizin içerisinde bulunduğu perişan durum ne olacak. Bizim işimiz, davamız Milli Görüş olarak sadece inanç özgürlüğünü temin etmek değil, sadece bireysel ibadetlerimizi yerine getirmek değildir. Bizim işimiz bunlarla birlikte asıl olarak yönetimde, paylaşımda adaleti tesis etmektir” dedi.

ETİKETLER : REFAH PARTİSİ RİZE
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur