Çaykur’dan yeni bir ürün Zümrüt Yeşil Çay Pudrası…

Çaykur Türkiye`de bir ilke imza attı ve 2 yıllık bir Arge çalışmasından sonra yeni ürünü ``Zümrüt Yeşil Çay Pudrası`` satış raflarındaki yerini aldı.
Bu haber 2019-10-15 00:39:35 eklenmiş ve 1444 kez görüntülenmiştir.

İlyas GÜR

Zümrüt Yeşil Çay Pudrası (Matcha Çayı) Vatandaşların Beğenisine Sunuldu.

Çaykur her geçen gün yeni bir ürünü vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.Ürün yelpazesini genişletmek ve pazar payını genişleterek Rize çayını dünyada söz sahibi yapmak için var gücü ile çalışan Çaykur; Araştırma ve geliştirme çalışmalarını da itina ile sürdürüyor. Bu kapsamda Çaykur tarafından üretilen ``Zümrüt Yeşil Çay Pudrası`` (Matcha Çayı)  antioksidan özelliğinin yanı sıra yüksek enerji değeri, bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ve sindirim sisteminde yarattığı mücizelere ek olarak zayıflatma etkisi ile göze çarpıyor.

Uygun Fiyatıyla Vatandaşı Koruyor

 Yurt dışından çeşitli yollar ile getirilen ve kilogramı 1.000 TL`ye varan fiyatlar ile satılan Maça Çayı`na göre 2 yıllık bir araştırma geliştirme programı sonucunda tamamen steril ortamda son teknoloji sistemler ile üretilen ``Zümrüt Yeşil Çay Pudrası`` 150gr`lık ambalajlar da 19,50TL`lik fiyatı ile cep yakmıyor.

 

Yeni ürün hakkında açıklamada bulunan Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim; ``İki yıldır üzerinde çalıştığımız bu ürün yıllardır ülkemize ithal geliyordu ve çok yüksek bedeller ile satılıyordu. Çaykur olarak bu ürünü dış ortamdan arındırılmış tamamen steril bir ortamda son teknoloji bir üretim sistemi ile organik yeşil çaydan üreterek çok daha ekonomik bir fiyat ile vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Vatandaşlarımızın kaliteye en ekonomik şekilde ulaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Zümrüt Yeşil Çay Pudrasının sadece çay olarak değil, bir çok alanda ve bir çok gıdada kullanılması mümkün bu hususta da Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor.`` şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Çaykur Zümrüt Yeşil Çay Pudrası
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur