Rize’nin Duayen Eğitimcileri Unutulmadı...

Rize Merkez’de Kurulu bulunan Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Rize’de eğitim tarihine damga vurmuş emekli öğretmenler için önemli bir etkinliğe imza attı.
Bu haber 2019-11-25 23:58:14 eklenmiş ve 876 kez görüntülenmiştir.

 Dernek Başkanı Recep Koyuncu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Rize Ziraat Çay bahçesinde eğitimcileri bir araya getirerek, kendilerine kitap seti hediye etti. Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Koyuncu ayrıca İkizdere İlçesinde görev yapan 60 öğretmene 5’er adetlik kitap seti, merkeze bağlı Çaykent Beldesinde görev yapan 32 öğretmene de 5’er adetlik kitap seti olmak üzere 1270 kitabı öğretmenlere hediye etti. Ziraat Çay bahçesinde düzenlenen ve emekli altı emekli öğretmeni bir araya getiren Koyuncu kendilerine birer kitap seti hediye etti.

 

Ziraat Çay Bahçesinde bir araya gelen Yakup Özkan (Rize Lisesi Emekli Müdürü), Orhan Naci Ak (Emekli Halk Eğitim Müdürü),  Ali Kılıç (Hasan Sağır Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü), Mehmet Demir (İstiklal İlköğretim Okulu Emekli Müdürü), Sadık Beyaz (Emekli Tarih Öğretmeni), Ali Taşpınar (Emekli Rize Lisesi Müdürü) öğretmenlik anılarını anlattılar. Yapılan törende konuşan Rize Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Koyuncu, “Öğretmenler Günü nedeniyle ilimizde görev yapan veya emekli olmuş öğretmenlerimize dernek olarak çam sakızı çoban armağanı misali elimizden geldiğince birer armağan vermek istedik. Buradaki amacımız özellikle emekli olmuş eğitimcilerimizle bir araya gelip onları onurlandırmaktır. Sizler ilimiz eğitim tarihine damga vuran öğretmenlersiniz. Deneyimlerinizden istifade etmek, anılarınızı dinlemek için bir araya geldik” dedi

 

Rize İhtisas Kütüphanesi sahibi ve Çınar Eğitim Derneği başkanı Recep Koyuncu sadece emekli öğretmenlere değil, bu gün görev yapan öğretmenlere de kitaplar hediye ettik, Güneysu, İkizdere ve Salarha’ yi pilot bölge seçerek bu bölgelerde tespit ettiğimiz öğretmenlere de kitaplar hediye ettik” dedi

ETİKETLER : Rize Merkez Kurulu bulunan Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Rize’de eğitim tarihine damga vurmuş emekli öğretmenler için önemli bir etkinliğe imza attı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur