Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Rize’deydi...

Trabzon’da gerçekleştirilen 4.Uluslarası İpekyolu İşadamları Zirvesi’ne katılan Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak bazı programlara katılmak üzere Rize’ye geldi.
Bu haber 2019-11-29 15:44:14 eklenmiş ve 767 kez görüntülenmiştir.

Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Millet Vekilleri Osman Aşkın Bak ve Muhammet Avcı ile birlikte il protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Rize Ticaret Borsasında düzenlenen “Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Rize İş Dünyası Buluşması” toplantısında Rizeli İş Adamları ve Kamu Bankaları Yöneticileri ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Albayrak, Rize de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek son altı yıldır büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinin en yakın tanıklarından birinin Rize olduğunu dile getirdi.

Konuşmasının devamında Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Albayrak "Üretim, ihracat ve istihdam öncelikli yatırımları, desteklemeye eskisinden de fazla devam edeceğiz. Yeni ekonomi programında ortaya koyduğumuz tüm bu hedefleri gerçekleştirip değişim idealine doğru emin adımlarla, hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz.

Türkiye ekonomisinde tarihi bir değişim dönemi, çünkü bu programın dengelenmeden sonraki ikinci fazın değişim olduğunu ifade ettik. Türkiye ekonomik olarak bir değişim içerisinde. Eylül ayında Türkiye'de uzun yıllar sonra ihracatçı şirket sayısı, ithalatçı şirket sayısını geçti. İhracatçı şirket sayımız ithalatçı şirket sayısını eylül ayı itibariyle geçiyorsa, artık biz özellikle ihracat, imalatta Türkiye'deki üretim potansiyelini arttıracağız. Şirketlerin yatırımlarını, yerli sanayiyi, sermayeyi daha da dönüştüreceğiz. Zaten açıkladığımız paketlerle ivme sağlanacak, son istihdam paketi, sera paketi, tüm bu çerçevede inşallah bu adımları atacağız." şeklinde konuştu.

Düzenlenen programın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Albayrak Ak Parti İl Başkanlığı ve Rize Belediyesini ziyaret ederek Rize Programını sonlandırdı.

 
ETİKETLER : Trabzon 4.Uluslarası İpekyolu İşadamları Zirvesi azine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak Rize
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur