Kazım KARA ‘’Ayhan Yıldız fitne tohumları yeşertmenin hevesine kapılmıştır’’

MHP Güneysu Belediye başkan adayı Kazım KARA AKP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayhan Yıldız’ın Kamuoyuna yaptığı açıklamalarına cevaben yaptığı basın açıklamanda fitne tohumları yeşertmenin hevesine kapılmıştır. dedi.
Bu haber 2020-01-25 22:08:52 eklenmiş ve 1973 kez görüntülenmiştir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel seçimlerinde MHP Güneysu Belediye Başkan adayı olan   Kazım KARA AKP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayhan Yıldız’ın Kamuoyuna yaptığı açıklamalarına cevaben bir basın açıklaması yaptı KARA'nın açıklaması şöyle :


YÜREĞİN YETİYORSA" SEÇİMİN ÜZERİNDEN BİR YIL GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN GÜNEYSU'DA BİR ANKET YAPTIR"MHP NİN ADAYI ÇUMHUR İTTİFAKI KAPSAMINDA ÇEKİLMESEYDİ KAZANMA ŞANSI NEYDİ BİZZAT GÜNEYSU 'LUNUN BEYANINDAN ÖĞREN.

 

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan AKP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayhan Yıldız. Kamuoyuna yaptığı açıklamalarda saçmalamış gereksiz bir şekilde yenilgisini hazmedemeyişinin tezahürü olarak sağa sola sataşmış, yüzünü unutturmamak adına çıktığı programda birliğe beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde fitne tohumları yeşertmenin hevesine kapılmıştır.

Seçimlerin üzerinden bir yıl gibi bir sürenin geçmiş olmasına rağmen Derepazarında oy kullanan seçmene koyun, Merkezde MHP adayı olmamayışını hazimetle sonuçlanacağına bağlamış, Güneysuda şahsımın sıfır çekeceğini iddia edecek kadar ileri gitmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi nin duruşundan bir haber olan bu arkadaşın yüzünü unutturmamak için çıktığı bu programda keşke Derepazarı belediyesi yeni seçilmiş Belediye Başkanı sn. Selim Metin beyle nasıl istişareli çalışacaklarını, Derepazarı ilçemiz ile ilgili hayallerini anlatsa idi.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Merkezden Liderin talimatı doğrultusunda aday çıkarmamış, diğer bütün ilçelerden adaylarını belirlemiş ummalı bir çalışmaya koyulmuştur.

Güneysu ya gelince.

Yürütmekte olduğum ilçe başkanlığından istifa edip ilçe Belediye başkanlığına talip olmamın tek bir gerekçesi vardı.

Milliyetçi Hareket Partisi nin üretken belediyeciliğini yöremiz henüz tanımıyor bilmiyor bunu halkımıza göstermekti.Elhamdulillah 48 yılımı verdiğim ilçemin bütün sorunlarını biliyor çözümlerine hazırdım. Ekip arkadaşlarım ilçe teşkilatım ile iki hafta gibi bir sürede 2019 A 19 proje sloganıyla projelerimizi salonlarda değil ilçemin sokağında vatandaşımızla paylaştık.

Sayemizde her aday proje üretmek zorunda kaldı ve benden ve ekibimdem proje dilenenleri de biliyorum. Bu atılmış adım halkın körü körüne oy kullanmasının önüne geçti, hissi duygusal değil kendine hizmet edecek adayları farketmelerini sağladık. muhtarlar dahil proje üretmek bunları görsellerle desteklemek zorunda kaldı. Henüz sahaya inip çalışma fırsatı bulamadan ilçemizde seçimlerin AKPnin lehine çıkmayacağı anlaşıldı ittifak kapsamında liderimin talimatı doğrultusunda çekilip AKP nin adayını destekleyeceğimizi açıkladık. Bizde liderin talimatı nefes keser.

Şimdi buradan sn. Yıldıza açıktan çağrı yapıyorum ve diyorum ki..

Seçimlerin üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen gelin Güneysuda bir anket yaptırın, parasını ben ödeyeceğim. MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ nin adayı çekilmeseydi kaç oy alırdı diye bir sorun. Alacağınız cevabın açık ara olacağı bizzat Güneysu lu tarafından yüzünüze bir yıl geçmiş olmasına rağmen haykırılacaktır.

Öyle klimalı makamlarda çay kahveyle bu işler olmuyor. Herşeyden önemlisi siyaset dürüst ilkeli yapılınca kıymetlidir, ikbal peşinde koşanların sonu hüsran siyasi çöplük bir ömür itibarsız yaşamdır.

Halktan hakikatten yana olanlar insanıyla yürüyenler er yada geç muvaffak olmuş olacaktır.

Rizemiz MHP nin üretken belediyeciliği ile üç belediye başkanımız sayesinde tanışmaya başladı. Allah muvaffak etsin kendilerine başarılar diliyorum. Onların sayesinde daha çok belediyemiz olacak Rizeli kazanacak. Kamuoyuna saygıyla arzederim.

Kazım Kara

Milliyetçi Hareket Partisi

Güneysu Belediye Başkan Adayı

ETİKETLER : MHP Güneysu Belediye Başkan adayı Kazım KARA
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur