İsmail Kartal Çaykur Rizespor Hocalığından istifa etti…

İSMAİL KARTAL: KALİTELİ BİR TAKIM BIRAKIYORUM.
Bu haber 2020-02-29 21:37:34 eklenmiş ve 1869 kez görüntülenmiştir.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşanımda, Çaykur Rizespor Hocası İsmail Kartal’ın Kulüp hocalığından istifa ettiğini ve istifasının kabul olduğunu paylaştı.

Çaykur Rizespor  Başkanı Hasan Kartalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle :

Sevgili hocamız Rize’nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi . Beraber olduğumuz süre içerisinde sorunsuz, birlik ve beraberlik içinde bir dönem geçirdik. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

İSMAİL KARTAL: KALİTELİ BİR TAKIM BIRAKIYORUM

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal; bugünkü maçtan sonra Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Göreve başladığı günden bugüne kadar Rizespor'un menfaatleri kapsamında çok çalıştığını, Rize'ye ve Rizespor'a yakışır bir takım oluşturmak için bütün koşulları denediğini belirten İsmail Kartal; alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldığını belirtti. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bıraktığını ifade eden İsmail Kartal; "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır." dedi.

 

İsmail Kartal; "Sakatlıklar ve hakem hataları defalarca canımızı yaktı, son dakikalarda kaybettiğimiz maçları da dikkate aldığımız zaman şu an çok daha iyi bir yerde olmamız gerektiği kanısındayım."dedi.

 

Rize'de görev yaptığı süre içerisinde şehrimin takımını üst sıralara çıkartmak için çok çaba sarf ettiğini belirten İsmail Kartal; "Elimizden geleni yaptık ama daha iyisini yapamadığımız için tüm taraftarlardan özür dileriz. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.

ETİKETLER : İsmail kartal istifa hasan kartal Çaykur rizespor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur