ARDEŞEN EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI'NDAN ANLAMLI DESTEK...


Bu haber 2020-04-08 22:44:16 eklenmiş ve 2014 kez görüntülenmiştir.

Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı üyeleri tarafından oluşturulan bir fon havuzunda toplanan para ile Kaçkar Devlet Hastanesine 4000 Adet Standart Cerrahi Önlük, 2000 Adet Takviyeli Cerrahi Önlük, 500 Adet Dezenfekten 1LT, 200 Adet N95 3M Maske, 400 Adet Yüz Siperliği ve 225 Adet Koruyucu Tulum bulunan 100 Bin TL değerinde tıbbi yardım kolileri düzenlenen bir törenle Vakfın yönetim kurulu üyelerince Hastane Başhekimliğine teslim edildi.

 

Teslimat töreninde konuşan Kaymakam ALİBEYOĞLU; "Olağan üstü bir dönemden geçiyoruz. Bu salgınla mücadele de toplumun her kesimi üzerine düşeni yerine getirmeye çalışıyor. Bu zor günlerde sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden çalışıyorlar, inanıyorum ki bu kötülerin elbirliğiyle üstesinden geleceğiz.
Ayrıca böyle zor bir zamanda Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfımızın bu bağışı çok çok anlamlı, örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Vâkıf Başkanı Hakan GÜLTEKİN ise;
Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, olarak Kovid -19 hastalığı mücadele kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası kapsamında aldıkları karar doğrultusunda hem ihtiyaç sahibi ailelere yiyecek yardımı hemde Kaçkar Devlet Hastanesine 100 bin liralık tıbbı malzeme desteği verdik,

 

Ardeşen Vakıfımız üyelerinin özverili desteğiyle sağlık çalışanlarına N95 maske, koruyucu cerrahi tulum, yüz siperliği, şeffaf koruyucu maske, dezenfektan, standart cerrahi önlük ve takviyeli cerrahi önlükten oluşan toplam 7 bin 200 parça ürün temin edilip teslim ettik"ifadelerini kullandı.

 

Teslim törenine Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU, Vakıf Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Vakıf Başkan Yardımcısı ve Ardeşen Ticaret Odası Başkanı İsmail KUYUMCU, Kaçkar Bölge Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı YENİLMEZ, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Fatih TOPAL, Mustafa BaALCAN, Vakıf Üyesi M. Muhammet HACISÜLEYMANOĞLU, Hastane Müdürü Mevlüt OKUTAN ve hastanen personeli katıldı.

ETİKETLER : #Ardeşen #belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur