RİZE’DE KÖY YOLLARI DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR...


Bu haber 2020-04-13 19:32:52 eklenmiş ve 2171 kez görüntülenmiştir.

Rize İl Özel İdaresi, köprü korkuluklarıyla ilgili köylerde başlattığı yenileme veya ilave korkuluk çalışmasıyla köy yollarını daha güvenli hale getiriyor.

 

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yapılan ihale kapsamında merkez ve 11 ilçedeki köylerde yer alan köprülerin korkuluklarının, vatandaşların daha güvenli seyahat edebilmeleri için revize edildiğini söyledi.

 

Yapılan ihale kapsamında toplam 61 ton olarak planlanan korkuluk çalışmasının, 43 tonluk kısmının tamamlandığını ifade eden Başkan Türüt, “bu kapsamda Merkez, Çayeli, Derepazarı, Güneysu, Kalkandere ve Fındıklı ilçeleri olmak üzere toplam 29 adet köprü korkuluğunda yenileme veya ilave çalışması yaptık. Fındıklı ilçesinde devam eden korkuluk montaj çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Çamlıhemşin, Hemşin, İkizdere ve Pazar ilçelerimizdeki köprü korkuluk çalışmalarımıza ara vermeden başlayacağız. Diğer yandan da montajı tamamlanan köprü korkuluklarımızdaki boyama işlemlerimize devam ediyoruz.” dedi.

 

Başkan Türüt, Korona virüsü salgını nedeniyle tüm Dünyada olduğu gibi Ülke olarak da zor günler geçirdiklerini belirterek “bu süreçte bir yandan devletimizin aldığı tedbirleri saha da uygularken bir yandan da alınan tedbirler ölçüsünde vatandaşlarımıza hizmet noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızdan tek ricamız Korona virüs nedeniyle alınan tedbirlere uymaları ve zaruri olmadıkça evlerinde kalmalarıdır. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Korona virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER : #RizeİlÖzelİdaresi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur