Ordu Mesudiye’de 6 terörist etkisiz hale getirildi…

Ordu'nun Mesudiye İlçesi ile Sivas’ın Koyulhisar sınır hattı bölgesindeki kırsal alanda bir grup PKK’lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 6 terörist etkisiz hale getirildi.
Bu haber 2016-09-30 16:53:52 eklenmiş ve 821 kez görüntülenmiştir.

Ordu valisi İrfan Balkanlıoğlu Mesudiye İlçesi ile Koyulhisar sınır hattında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında gece saatlerinde yaşanan çatışma ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 Vali Balkanlıoğlu, “Terör örgütünün  Karadeniz açılımı diye saçma sapan bir isteği, hevesi var. Ancak, burası Karadeniz Bölgesi. Teröristlerin burada barınması ve tutunması mümkün değil demiştik ve öyle de oldu, barınamadılar. Güvenlik güçlerimizi kutluyorum” dedi.

 Terörsitlerin bir ay önce, vatanını müdafaa eden 3 Mehmetçiği şehit ettiklerini belirten Vali Balkanlıoğlu, “Dün akşam saatlerinde güvenlik güçlerimiz ile teröristler arasında çıkan çatışmada 6 terörist  etkisiz hale getirildi. Tokat kırsalı ve Ordu’yu rahatsız eden bu teröristler, Mehmetçiğimizin yoğun ve hummalı çalışması, gece gündüz takibi neticesinde etkisiz hale getirildi” diye konuştu.

 Vali Balkanlıoğlu, ”Mesudiye ilçemizin Koyulhisar ile sınır olduğu noktasında arama tarama faaliyetini yürüten güvenlik güçlerimiz bir grup teröristle karşılaştı 'teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Beyinleri yıkandığı ve vatan hainliği iyice içlerine işlediği için teslim olmadılar. Çıkan çatışmada 6 terörist birden etkisiz hale getirildi” diyerek, ”Bizim güvenlik güçlerimizde herhangi bir kayıp olmadığı gibi yaralı da yok çok şükür. Ayrıca daha önce şehit olan 3 Mehmetçiğimizin de kanı yerde kalmadı. İnşallah ders olur ve bir daha Karadeniz bölgesine gelmeye asla tenezzül etmezler” şeklinde konuştu.

 

www.ordu.gov.t

ETİKETLER : Ordu Mesudiye Sivas Koyulhisar PKK terörist irfanBalkanlioğlu Karadeniz Rize haber Güneysu haber.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur