GÜNEYSU KAYMAKAMI ARİF OLTULU’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI


Bu haber 2020-04-23 21:00:24 eklenmiş ve 1923 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyetimizin temeli, Milli irademizin temsilcisi ve kurtuluş mücadelemizin en önemli tesisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyor, yarının büyükleri çocuklarımızın sevincini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin onlara olan güveninin ifadesidir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, üretken insanlar olarak yetiştirmek; bireysel karar verebilen, öz güveni yüksek, zor koşullarla baş edebilecek ölçüde donanımlı, değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir.

Sevgili çocuklar; Hayatınızın her aşamasında ülkemiz ve milletimizin huzuru ve refahı için çalışmalısınız. Sizlere düşen en büyük görev; bilimin yolunda ilerleyerek, gelişen teknolojiye her daim açık, sorgulayan, araştıran ve düşüncelerini ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı bireyler olabilmektir. Ancak bu şekilde Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

ETİKETLER : #GüneysuKaymakmlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur